vrijdag 11 mei 2012

Win VIVI Clothes goodiebag!

Kennen jullie website van VIVI Clothes? Het is een webshop met mooie vrouwelijke jurkjes, coole accessoires en beauty producten. Als je er nog niet mee bekend bent, neem er zeker een kijkje - deze webshop ziet er namelijk mega cute uit!

Maar goed, nu the fun part.
Je kunt een goodiebag winnen! Wat houdt een goodiebag in? 1 kledingstuk en 1 paar oorbellen, met zorg uitgezocht door de mensen achter VIVI Clothes en helemaal volgens de laatste trends. Het wordt dus een verrassing (hoe leuk is dat! Geen gedoe met uitkiezen voor twijfelaars zoals ik :P).Wat moet je doen om een kans te maken op een goodiebag? Niet veel!
Like Facebook pagina van VIVI Clothes en/of volg ze op Twitter. Als je mij met Bloglovin volgt zou ik het leuk vinden als je dit artikel zou liken (is dus niet verplicht). Laat in de comment weten dat je meedoet en wat je hebt gedaan.

That's it! Je kunt meedoen tot en met zondag 20 mei. Veel succes, iedereen!

9 opmerkingen:

 1. Ik ken het bedrijf al, dus facebook en twitter volg ik al :P

  Verder volg ik je al via bloglovin en heb het artikel geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken deze webshop al :D Ze verkopen echt leuke spullen!
  Ik doe graag mee aan deze winactie :)

  - Ik volg Vivi clothes op facebook en twitter
  - Ik volg je op bloglovin en ik heb het bericht geliked

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik volg en like via bloglovin. Ook like ik hun FB pagina, en volg ik ze via twitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik zal eens gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee. Ik volg VIVI clothes via facebook en twitter. Ik volg jou op bloglovin en heb geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Randa R_sweet12@hotmail.com13-05-12 00:00

  Ah super winactie! Ken deze nog niet, heb ze op FB geliked en ik volg je al een tijdje op Bloglovin' (heb natuurlijk dit bericht ook ge-liked.)Heb helaas geen Twitter =(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wooh wat een leuike winactie!!
  heb de facebook pagina geliked!!

  xxx
  hoop dat ik kans maak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Ik heb dit artikel geliked en ik volg je via bloglovin en ik volg VIVI nu ook via Twitter (@flutterby271). Nu maar duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke winactie! Ik vind ze leuk op Facebook, volg ze op Twitter, volg je op Bloglovin' en heb het artikel geliked! :D

  BeantwoordenVerwijderen