zondag 3 juni 2012

2x Sleek Monaco look

Zoals beloofd, laat ik jullie vandaag een look met mijn nieuwe Sleek Monaco palette zien. Of eigenlijk nog beter: twee looks...De eerste look is een variatie op een Sunset-look. Vaak gemaakt, met verschillende kleurencombinaties, maar het blijft heerlijk zomers. Ook Monaco palette bevat alle noodzakelijke kleurtjes: perzik/oranje, fel roze en mat donker-paars om de boel iets meer diepte te geven. Ook de highlighter onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek komt uit dezelfde palette.Tweede look is iets meer een zeemerminnen-look doordat ik alle teal-kleuren uit de palette met kiwi-groen heb gecombineerd. Donker-blauwe kleur in de crease met erboven (richting de wenkbrauw) perzik-kleurige oogschaduw en een beetje felle roze kleur richting de binnenste ooghoek. Highlighter heb ik rustig gehouden door twee lichtste kleur uit de palette te mengen. Langs de onderste wimperrand - een lila kleur en donker-paarse kleur richting de buitenste ooghoek.

Je kunt met deze palette ook vast wat rustigere/neutrale looks maken, maar ik had zin in kleur. Dat heb je nou eenmaal zodra het buiten zonnig wordt. ;) Enjoy your sunday!

16 opmerkingen:

 1. Wauw prachtig, ik doe het je niet na!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik deze looks zo zie wil ik dit palette ook hihi! Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mooi ! Ik ga deze looks zeker es zelf proberen met het Monaco palette, vind het soms moeilijk om een look te maken ermee die niet té is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eerste look is mijn favoriet, lekker zomers! Maar die tweede is ook mooi hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga voor de tweede look, deze vind ik je het mooist staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, bij die laatste moest ik ook direct aan een zeemeermin denken! Echt prachtig met dat lichtgroen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw prachtige looks heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beide looks zijn echt prachtig gemaakt! Ik moet mijn monaco palette er maar snel weer eens bijpakken! Ik was hem alweer een beetje vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw prachtig! Laat mij ook meteen denken om mijn palette er bij te pakken, maar eerst good girl die is ook zo mooi:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke looks, ik geloof dat ik ook maar weer eens moet gaan spelen met felle kleurtjes, ik zit de laatste tijd weer erg braaf nude en natuurlijk te doen. Want ook oude wijven mogen kleur tenslotte, haha, en als het er vreselijk uitzien hebben omsatnders altijd nog een zonnebril om hun ogen te beschermen :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oude wijven? dat ben je echt niet! en felle kleurtjes zijn altijd leuk, vooral als het straks weer op de zomer begint te lijken :)

   Verwijderen
 11. Ik vind de eerste look echt heel mooi. Helemaal mijn stijl.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie eyeliner kleuren heb je gekozen, past goed bij je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen