vrijdag 29 juni 2012

Accessorize Aztec

Accessorize nagellak blijft mij verrassen... ik ben helemaal weg van het duo-chrome skills van dit merk! Ik weet dat er ook mensen zijn die niet zo weg zijn van Accessorize lakjes, maar... eigenlijk snap ik hen niet. :P Kijk maar mee naar mijn derde (en voorlopig) laatste kleur, genaamd Aztec.Toen ik het flesje zag, dacht ik: leuk, paarse glitters/shimmers/whatever/paars! Maar toen ik mijn nagels begon te lakken vond ik het vreemd dat ze een grijzig kleurtje kregen. Oké, je nagels lakken terwijl het in de kamer half donker is, is misschien niet zo verstandig, maar ik werd wel nieuwsgierig! Met tweede laag zag ik dat er inderdaad iets paars in zat en de volgende dag, bij goed licht, had ik weer dat "wauw" gevoel.... Accessorize, je bent geweldig met kleur!Dit heb ik dus nooit gedacht: het is een donker-groene kleur (I hate greens! Maar dit is te mooi...) met duidelijk aanwezige paarse shimmer. Hoe cool is dit! De kleur is heel donker (vooral bij indirect licht), heeft een mooie finish en eigenlijk vind ik hem goed draagbaar. Het enige wat mij opviel is dat deze kleur het minst goed van alle drie Accessorize lakjes bleef zitten. Ja, ook op mijn nagels, ik zag de tips net iets te snel. Maar voor de rest is het een heerlijk lakje: niet al te moeilijk met het aanbrengen en droogt vrij snel. Heb je die andere twee kleuren niet gezien of wil je ze vergelijken? Klik hier voor Bronze en hier voor Pink Spice.

11 opmerkingen:

 1. heel cool al die kleurschakeringen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele speciale kleur! Ik kan begrijpen dat je dit mooi vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Love duo chromes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cool chroom lakje, ik vind het altijd zo leuk dat ze van kleur veranderen naar gelang de lichtinval =]!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw weer zo'n gave duochrome! Supermooi! :D Ik moet ook echt eens gaan kijken bij Accessorize!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lak zeg! Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou wel van zo'n extra kleurtje ertussen, heb er ook eentje met paars en grijs..heel cool. Enne dit merk in Duitsland gezien, kostte echt bijna niets..leuk merk juist...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh mooi lakje, het effect is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen