maandag 25 juni 2012

Back to basics: J'ouvert gelliner (by Kashmira)

Dat J'ouvert gelliners fijn zijn, hebben jullie al eerder kunnen lezen in een artikel waar ik ook nog liet zien hoe prachtig blauwe, groene en paarse gelliners zijn. Twee basic kleuren die ik nog bewust niet getest had waren zwart en bruin... ik vond het zonde om ze open te doen, omdat mijn gelliners van MAC ook in deze kleuren zijn. En toevallig was Kashmira nog op zoek naar deze basic kleurtjes! Natuurlijk mocht zij ze hebben. Zie hier haar review!Voor PinkFairyTale teste ik twee Waterproof Cream Liners (gel liners) van J'ouvert uit, de zwarte en de bruine. Ik ben al een lange tijd een trouwe gebruiker van zwarte gel liner, en ik had eigenlijk nog nooit een andere kleur geprobeerd, dus ik was erg benieuwd...

De gel liners zijn verpakt in een klein plastics potje, ze komen trouwens ook nog in de bekende paarse J'ouvert doosjes.Zo zien de gel liners er uit in de verpakking. Ze hebben helaas geen leuke namen, alleen nummers. De zwarte is nummer 1, en de bruine is nummer 2. Zoals je ziet heb ik ze beiden al veel gebruikt, vooral de bruine. Die trouwens misschien op de foto's wat grijzig lijkt, maar hij is echt chocolade bruin! ;)

Wauw, mooie lijn, goed gepigmenteerd! De zwarte is echt lekker zwart, en de bruine ziet er ook heel mooi uit. De liners zijn niet persee heel erg creamy, maar hierdoor kun je ze wel wat preciezer aanbrengen, en heb je het niet zo snel verpest door het bijvoorbeeld al te snel te dik gemaakt te hebben. Ze brengen alsnog heel goed aan. En omdat ze niet te vettig zijn blijven ze ook beter zitten.En dit is hoe ze er op je ogen uit zien. (die foto's van de liner op zichzelf is de zwarte, en die met die look is de bruine, had geen goeie foto van die op zichzelf) De zwarte is zoals je ziet gewoon een prima zwarte gel liner, geeft een mooie lijn om je ogen. De bruine is ook vrij donker, dus geeft zeker die mysterieuze lijn, maar is dan toch nog ietsje zachter.

Ik vind het prima gel liners! Ik heb ze allebei al veel gebruikt, en de bruine gebruik ik nu bijna dagelijks. Je kunt ze hier kopen. J'ouvert verkoopt ze in meerdere kleuren, dus bijvoorbeeld ook paars en blauw!

Thanks to PinkFairy! :)

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de blauwe en die is inderdaad heel fijn. Zou best nog wel een bruine en zwarte willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze heel erg fijn! Super gepigmenteerd en ze blijven lang zitten ook! Heerlijk liner, dat zeg ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie liners ! Ziet er heel goed uit. Ik gebruik eigenlijk alleen maar zwarte liners.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit zo! :) Haha, wat leuk die titel, "by Kashmira" ;)Heel mooi gedaan ook met die foto's zo naast elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze heeft echt een leuke review geschreven. Het zijn mooie liner, de kleuren zijn prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen