vrijdag 8 juni 2012

Badkamer stash: anders in 2 maanden

Mijn stash in de badkamer wijzigt zo goed als elke maand een beetje. Ik bedoel vooral al die fijne spulletjes die ik op mijn doucheplankje heb staan. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het heerlijk voelt als ik weer iets opmaak.... dan mag ik namelijk weer iets nieuws uitproberen (tja, mijn nieuwsgierigheid laat me nooit in de steek :P). Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn plankje in afgelopen maanden veranderd is. De eerste foto is gemakt op 25 maart...Als je zoveel tegelijk wilt uitproberen (like me!) dan moet je af en toe ook gaan stapelen... Zowel over Sabon scrub als over Moroccan Oil haarmasker heb ik al eerder een review geschreven. Beide producten hadden het bekkende "mwah" effect: fijn, maar niet heel bijzonder en daarom ga ik ze niet meer kopen. Als je goed kijkt, dan zie je dat ik beide Sabon scrubs tegelijk gebruikte... nou ja, tegelijk, jullie snappen hem wel. :P De onderste foto is op 4 juni gemaakt, heel recent dus. Zoals jullie zien, ben ik vooral goed in het opmaken van douchegels geweest. Mijn heerlijke Snow Fairy van Lush en een het paarse flesje van de Lidl (beide zoete geuren, trouwens) hebben plaats gemaakt voor andere heerlijke dingen.De producten die nog steeds niet op zijn: mijn Konad gezichtsschuim, een klein flesje speciale shampoo voor droge hoofdhuid, zielig (maar nog steeds heerlijk!) stukje meloenen zeep van Fresh Line en mijn J Beverly Hills shampoo. Over Control lijn van J Beverly Hills was ik aan het begin mega enthousiast, maar zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben is er nog steeds geen review over verschenen. Mijn enthousiasme was na de eerste keer namelijk weg. Het is een fijne shampoo en het was een prima conditioner, maar om nou te zeggen dat mijn haar er heel glad en pluis-vrij mee werd (zonder extra middelen/serums) - nee. Het is een fijn merk, dat weet ik zeker, maar dit is denk ik toch op een of andere manier niet mijn lijn. Nu heb ik trouwens opeens meer haar-spullen staan.... en dus weer een beetje gestapeld. ;) Retread van Lush was ooit mijn favoriet, maar dit potje maakt mij toch niet blij... misschien hadden ze in Engeland (waar ik het gekocht had) een andere formule gebruikt? Daaronder zien jullie een haarmasker waar ik wel blij van word... Dove.. en hier komt nog zeker een review over. Tussen de douchegels: aardbei, meloen en frisse komkommer van The Bodyshop. En ook mijn vriend heeft zijn stash een beetje uitgebreid... volgens mij doet hij minstens een halfjaar over een flesje douchegel.... :P

8 opmerkingen:

 1. Staat wel lekker vol haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi leuk om te zien, gek hoe soms van mening kan veranderen he. Ik heb wel vaak met producten dat ik ze eerst super vind en dan opeens verdwijnt het achteraan in de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad meer haarspullen dan voorheen. Lekkere producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw je hebt veel spulletjes daar staan! Wel fijne keuzen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice! En ook goed dat je producten ook echt gebruikt en opmaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Bij mij verandert het ook vaak! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch maak jij best veel op. Ik wissel zoveel af dat het lijkt alsof er geen einde aan komt...

  BeantwoordenVerwijderen