zondag 17 juni 2012

Beauty talk: make-up tijdens het sporten

Als ik ga sporten, dan maakt het mij echt niet uit hoe ik eruit zie. Ik kan mij niet voorstellen dat ik tijdens het sporten nog make-up op zou hebben: ogen gaan prikken, poriën raken sneller verstopt, om maar te zwijgen over het panda-ogen-effect. Maar er zijn dus echt mensen die make-up tijdens het sporten ophouden. Nooit gedacht, maar wel eens gezien en gehoord!


Natuurlijk zijn wij tijdens het sporten niet op ons charmantst, maar who cares? Maakt het ook uit als je bekenden tegenkomt? Op mijn sportschool zijn er gelukkig geen bekenden, behalve mijn vriend. Het enige wat ik voor het sporten doe is een beetje lippenbalsem op de lippen smeren.. soms met een kleurtje, gewoon voor het idee. Maar door al het drinken tijdens het sporten is dat ook na een minuut of twee niet meer te zien. Ik ben heel benieuwd hoe jullie erover denken en wat jullie zelf (niet) doen!

15 opmerkingen:

 1. Ik doe wel mascara en oogpotlood op om te gaan sporten. Om er toch een klein beetje toonbaar uit te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sporten doe ik zonder make-up, anders loop ik op het einde rond met pandaogen en verschoven foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag eigenlijk altijd wel wat mascara en heel soms oogschaduw, en het blijft ook wel prima op zijn plek zitten. Foundation etc draag ik dan niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook oogpotlood en mascara op...waterproof hihi en blijft best goed zitten hoor :-)
  De meeste in onze hardloop groep hebben dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet zeggen dat ik buitenshuis nauwelijks sport, dus in die zin maakt het mij niets uit. Van mijn gymlessen op school (niet dat die altijd erg intensief waren) kan ik mij nu niet herinneren dat ik speciaal mijn make-up er af haalde of dat ik na een les er als een verzopen kat uit zag.Ik droeg toen (en nog steeds) foundation + mascara.

  Ik snap dat het i.v.m. verstopte poriën niet echt handig is, maar ik had toen nergens last van. Kan me wel voorstellen dat het masker gevoel sneller op komt zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weinig bekenden, maar ik ga lekker make - up loos heen! Ik haat dat gevoel van make - up op tijdens het sporten ( foundation, zweet, IEUWL ).
  Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sport altijd 's avonds dus dan heb ik nog wel de restjes van de make-up op mijn gezicht, maar dat is mascara en misschien wat BB cream of blush of zo. Ik ga nooit met echt veel make-up sporten, ik wil zo weinig mogelijk extra's op mij; zo doe ik ook al mijn juwelen uit om te sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik sport altijd in de avond, gewoon met al mijn make-up op. Ik ga het er thuis niet afhalen en gebruik waterproof dus geen panda effect. Ik zweet ook niet in mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga je om te sporten of te flirten? Heb je de knappe fitness instructeur op het oog? Wil je op je mooist zijn voor de barman tijdens het nuttigen van je 'sportdrankje' na je workout? Tja....ik heb het nooit begrepen, die meiden die volledig opgemaakt op de step stonden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jamaarja Peggy, je weet maar nooit welke hunk in de fitness de man van je dromen kan zijn he ;-)

   Verwijderen
 10. Ik doe eigenlijk nooit make up op, naar school -gewoon omdat ik te lui ben om het te doen of gewoon geen tijd >.<- Maar als ik gym heb op school op die dag, dan doe ik gewoon niets op.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik laat het meestal zitten dans 1x in de week 3kwartier.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag ook geen make-up in de sportschool.:P
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen