zondag 10 juni 2012

Butter London Knackered

Wie kent ze niet: Butter London nagellak. Ik heb er veel over gelezen, ik heb ze een paar keer in de winkel gezien, maar toch... het zal wel aan de prijs liggen. Een lakje van dit merk kost nog net geen 20 euro. Tja, dan wil je wel iets bijzonders voor die prijs. Vaak gezocht, niet gevonden, totdat ik deze beauty opeens zag staan...Hallo, Knackered! Aller eerst, wat een aparte naam! Maar goed, the shade is veel belangrijker en die is ontzettend mooi. Bij elk licht is de kleur anders. Kijk maar mee...Dacht je dat dit een gewoon grijs kleurtje was? Noooo. Groen, paars en als dit niet genoeg was: holografische shimmer! Op mijn nagels lijkt de kleur lang niet zo intens als in het flesje. De basiskleur is op mijn nagels licht grijs. Eerlijk gezegd was ik eerst teleurgesteld dat je met twee lagen dit ermee bereikt. Maar daarna was ik eigenlijk opgelucht: als de kleur zo donker-grijs als in het flesje was, dan zou ik hem vast minder draagbaar vinden. Het duo-chrome effect is op de nagels trouwens even mooi als in het flesje, ook al lijkt het op de foto's minder intens. En shimmer... tja, die is werkelijk prachtig zowel op de nagels als in het flesje. Wil je voor een diepere kleur gaan, dan zou ik zeker 3 lagen proberen. Zo subtiel vind ik hem persoonlijk het mooist.De kwaliteit van deze nagellak is prima. Hij lakt heel makkelijk en absoluut niet streperig of vervelend. Al met al vind ik deze kleur zeker zijn geld waard, hij is namelijk heel uniek. De verkrijgbaarheid is ook geen issue meer. Bijna alle Douglas filialen in Duitsland hebben dit merk aan het assortiment toegevoegd... dan moet je dus wel naar Duitsland, ja, dat wel. Maar of dat zo vervelend is... ;)


12 opmerkingen:

 1. Ok. Wie kent het niet? Ik! Ik had er nog nooit van gehoord....Aan jouw kanten zijn er toch weer heel andere merken bekend dan aan onze kanten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahahahah nee bij jou is het altijd zo :P maar met kledingmerken is het dan weer precies andersom XD

   Verwijderen
 2. Mooi lakje ! Ik kende het merk al, wel een beetje prijzig maar goed, voor een speciaal lakje kan het wel es.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem subtiel persoonlijk ook mooier. Echt een prachtig lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat gaaf! Toch zou ik hem toch die drie lagen willen geven, ik hou niet zo van dat je die tip nog een beetje ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat je het bij mij ziet komt meer doordat ik deze kleur op dat moment al zeker 5 dagen op had :P normaal zie je het niet! :)

   Verwijderen
 5. wow wat een mooie nagellak! Zo bijzonder, zo`n kleur heb ik nog nooit gezien echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel bijzonder...mooi.
  Maar kende het merk nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een aparte en bijzondere lak!

  BeantwoordenVerwijderen