zaterdag 2 juni 2012

Dior Croisette: Turquoise Waterproof Liner

Ah, Dior... Van Peggy kreeg ik een mooie potlood/eyeliner om te reviewen uit de Croisette zomer-collectie. Hallo, een typische PinkFairy-kleur, en hartelijk welkom in mijn stash. :)Diorshow Liner Waterproof heeft de naam Turquoise. Tja, dat beschrift hem ook precies goed: een lichte, zomerse, zee-blauwe kleur. De kleur is ook nog eens waterproof. Ideaal dus om je zomerse beach-look mee af te maken. Of hij echt tegen het water kan heb ik niet geprobeerd. Maar wat ik zeker weet is dat deze kleur prachtig de hele dag blijft zitten. Ik heb dan wel een primer eronder gebruikt, maar niet mijn beste primer... een gemiddelde potlood zou moeten vervagen, maar dat doet deze liner totaal niet. Op de waterlijn hield hij het trouwens ook aardig lang vol!En dit is dus mijn favoriete (super simpele) weekend-look aan het worden. Voor een extra dimensie kun je ook een donkerdere blauwe potlood in de buitenste ooghoek toevoegen. Niet onbelangrijk: Diorshow Liner is makkelijk in gebruik doordat je hem steeds eruit moet schuiven - geen geknoei met een slijper dus. Het potloodje zelf is lekker romig, maar niet té. Dit maakt het geheel alleen nog meer aangenaam. De prijs van deze beauty is € 23,99.

7 opmerkingen:

 1. Ik had hem graag ook iets donkerder gezien. Dit is me te bleek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem super mooi! :) Ik ben erg gek op turquoise op het moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur is zó prachtig! Lekker zomers ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit. Zag hem al ergens anders. Het is een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En of het een typische PinkFairy kleur is. Helemaal goed van peggy. Goed om te lezen dat deze lang blijft zitten en waterproef is. Prachtige kleur. Oef wat heb ik toch weer veel gemist. Examens, bahbah. Nog 1 weekje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen