woensdag 6 juni 2012

Don't drink, just make-up.... (best of YouTube)

Ik zat wel te twijfelen of ik deze video zou plaatsen. Maar ik zou zeggen: neem het vooral niet serieus. Ik moest vooral aan het begin echt lachen om haar en sindsdien volg ik JennaMarbles ook op YouTube (maar ik moet zeggen dat dit een van haar grappigste video's is). Dus ga er lekker voor zitten... en doe dit vooral niet na.Vooral toen ze bezig was met nepwimpers vond ik het wel gemaakt grappig uit zien. Maar goed, toch nog heel vermakelijk. En aan de andere kant denk ik: "Waarom zo moeilijk met nepwimpers doen, het kan toch sneller?" Haha, nou ja, nogmaals, neem dit vooral niet te serieus en blijf van deze hoeveelheid drank af. :)

12 opmerkingen:

 1. Leuke video haha het is erg grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jenna Marbles is zo geniaal, whhaa!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind haar ook heel grappig, volg haar al een tijdje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de laatste minuut is nog het grappigst van allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jenna is echt een leuke meid! ik was al abonnee. Ze heeft nu haar arm gebroken, 3x raden hoe. Juist, heeft ze zelf gedaan! haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk om dit eens te zien na talloze serieuze makup filmpjes :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha is ze echt dronken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha weet ik dus niet :P eerst dacht ik van wel, maar uiteindelijk zat ik ook zwaar te twijfelen!

   Verwijderen
 8. Haha! Oh, dit was zo grappig! Maar ze zal wel niet echt dronken ze, haar antwoorden zijn te goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh deze had ik nog niet gezien, idd erg grappig :)
  Mijn favo van haar is die over "the face": http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0
  Echt, hilarisch :D
  En die over "what girls do in the car of ziets is ook wel leuk, en best waar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga straks nog eens proberen, ik krijg nl. een groen scherm en kan het niet zien.

  BeantwoordenVerwijderen