dinsdag 19 juni 2012

EOTD: Changing Colors - Burgundy Grey

Je hebt van die kleuren oogschaduws waarvan je na het aanbrengen denkt: "Hoe kan dit nou?" Zo een is een van mijn Barry M pigmenten, genaamd Burgundy Noir die jullie in dit artikel konden zien. De naam van de kleur spreekt voor zich... maar zien jullie bordeaux kleur in deze look? :PDeze pigment heb ik bijna over de hele bovenste ooglid aangebracht. Verrassend! Langs de onderste wimperrand heb ik deze kleur in de buitenste ooghoek nat aangebracht en dan zie je hem toch net iets beter. Maar dat een donkere bordeaux rode kleur opeens groenig grijs wordt, dat heb ik nooit eerder gezien. Het is dus helemaal niet zo gek dat het op de foto's van de review (zie eerdere link) ook al zo anders leek. Ik weet ook eerlijk gezegd niet of ik dit jammer vind of niet: op deze manier is de kleur ook erg mooi, maar ik had hem ook graag gewild zoals hij in het potje eruit ziet... donker rood!Voor de rest heb ik mijn andere Barry M pigmenten gebruikt... die wel dezelfde kleur blijven houden. In de binnenste ooghoek ook een beetje van roze Sugarpill pigment toegevoegd en onder mijn wenkbrauw - mijn favoriete highlighter ever (die ik de laatste tijd bijna bij elke look gebruik.... meet Nouba).

10 opmerkingen:

 1. ik dacht al 'huh in de titel stond toch burgundy?' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat erg mooi bij je oogkleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Burgundy is toch een rode kleur? Dus combinatie bordeayx-grijs toch?Ik vind het mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad heel apart van de barry m pigment burgundy. Inderdaad als je hem nat aanbrengt zie je hem iets beter. Inderdaad toch jammer dat die groen kleurt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch vind ik het je heel erg leuk staan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, die kleur van onder je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look, heel mooi gedaan! Het kleurtje onder je ogen is heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look en zeer scherpe foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat erg mooi, past goed bij je ogen

  BeantwoordenVerwijderen