vrijdag 15 juni 2012

EOTD: the Mistery of the Omen

Het zal jullie niet ontgaan zijn: ik hou van kleuren met bijzondere blauwe of paarse shimmer. Laatst had ik me dan ook bedacht dat ik allang mijn 15th Anniversary Palette niet gebruikt heb, waar de prachtige kleur Omen in zit. Een paarsige kleur met bijzondere shimmer... daar moest ik weer eens even een look omheen bouwen...Omen heb ik in het midden van mijn bewegende ooglid aangebracht. Donker-blauwe kleur uit de palette vond ik niet intens genoeg. Dat was de reden om mijn nieuwste Wet 'n Wild palette (Pride) erbij te pakken. Daar zit namelijk wel de juiste kleur blauw in... die ik uiteindelijk dus behoorlijk uitgeblend heb in de buitenste ooghoek en de crease.Highlighter in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw, aqua blauwe kleur (uit dezelfde Wet 'n Wild palette) langs de onderste wimperrand en klaar is de look. Simpel, zelfs best neutraal voor mij, maar toch wel opvallend, vooral door de prachtige shimmer van Omen. Ik blijf een zwak voor zulke kleuren hebben... :)

11 opmerkingen:

 1. Ik vind het zelf ook een prachtige kleur! Staat je goed deze look!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je staat zo mooi met paarse en blauwe kleuren, love it ! Omen is ook een van mijn favo kleuren, das de reden waarom ik het palet van UD heb gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige en frisse kleurencombi! De eyeliner zit er ook weer super strak op, love the wing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omen is echt een prachtige kleur. Mooie ooglook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een heel mooie en frisse look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Jij bent echt goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! En prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie dromerige ooglook! Echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen