donderdag 28 juni 2012

EOTD: Rose Gold Dreams

Zo ben je met een dagelijkse look bezig en opeens wordt het een stukje feestelijker dan verwacht. En toevallig ook helemaal in de richting van een van de nieuwste hypes, rose gold kleur. Als basis voor deze look gebruikte ik mijn nieuwste Inglot kleur... deze is uiteindelijk alleen in de binnenste ooghoek te zien. Voor de rest is het een beetje uit de hand gelopen... :PEigenlijk wilde ik een niet al te shimmery Inglot look maken. Inglot palette vol met mooie inspirerende kleuren - check! Ik bracht zachte oranje kleur over mijn bewegende ooglid en paarse kleur in de crease, met een fellere roze kleur iets erboven. Daarna komt altijd het spannende deel: de onderste wimperrand. Nadat ik bruine oogpotlood als basis aangebracht heb, besloot ik om weer eens mijn prachtige glitter pigment van Inglot AMC #86 te gebruiken (o.a. eerder te zien in deze look).Ik blijf het een prachtige kleur vinden. Nog steeds een beetje moeilijk om mee te werken (heel gevoelig voor fallout... maar gelukkig is kantoorlicht - geen super fel direct licht en dus vielen mijn glitter wangetjes niet zo op :P), maar voor de rest hou ik hier ontzettend van. Ik heb het eerst langs mijn onderste wimperrand aangebracht en ik vond de kleur te mooi om het hierbij te laten (hoe bedoel je "less is more"?). Daarom besloot ik om ook mijn bovenste ooglid mee te pakken. De basis van dit pigment is vrij doorzichtig/neutraal en daarom zie je nog steeds een beetje de kleur eronder, zoals deze oorspronkelijk was. Prachtig effect! Ik ben ook flink over de crease gegaan en daarom is de kleur nog iets meer paars geworden, dan dat hij was. Verder heb ik gekozen voor een neutrale highlighter onder mijn wenkbrauw (alsof ik keuze had... ;)), maar ook mijn blush en lippen heb ik rustig gehouden. Al met al een heerlijke feestelijke look, misschien niet helemaal everyday te noemen (alleen al om de tijd die ik kwijt was aan het verwijderen van shimmer fallout), maar het is wel weer eens wat anders. Love it! :)

16 opmerkingen:

 1. Prachtige look!! Ook al was het niet je bedoeling, dit is gewoon prachtig uitgedraaid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel mooie look ! maar inderdaad geentje om iedere dag te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt prachtig! Hele mooie kleuren!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helloooooooooo gorgeous! Prachtige look! Mooie kleuren combi en de wing is de kers op de taart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach...hoe je het ook draait of keert...jij komt hier overdag ook mee we :) 't Is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pretties! Die kleurencombi vind ik mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het echt een super mooie kleuren combinatie en look! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW! Je mooiste look tot nu toe, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Echt toffe kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw super mooie look! Mooie kleuren combi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, zo gaat het ook altijd bij mij. Het word altijd een stuk feestelijker dan verwacht. Ik vind de look echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen