zaterdag 16 juni 2012

Kiko Duo-Chrome #395

Duo-chrome... ik hou ervan. Je kunt een simpele kleur op je nagels dragen, maar het duo-chrome effect maakt hem wel extra interessant. Chanel's Peridot is, denk ik, een van de meest bekende duo-chrome nagellakken. En natuurlijk hebben veel merken deze kleur geprobeerd na te maken. Toen ik dit lakje bij Kiko zag, dacht ik ook gelijk "een Peridot-dupe!". Maar het bleek hem toch niet helemaal te zijn...Zelf heb ik geen Peridot in mijn stash. Sterker nog, groen op mijn nagels... nee, jullie weten het inmiddels wel. Maar deze Kiko kleur bleek helemaal niet zo groen te zijn als ik dacht. En dat was ook de reden waarom ik hem, zonder na te denken, kocht. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een soort Peridot kleur, maar toch is hij heel anders. Het is veel meer bronze en bijna niet groen.En bronze - daar hou ik wel van. Het moet niet te veel van het goede zijn (ik blijf een fan van roze/rode/koraal kleurtjes), maar vooral voor de zomer vind ik het een mooie kleur om te dragen. Een hele zonnige kleur zelfs. Toen ik dit lakje droeg, heb ik opvallend veel complimentjes gekregen. "Heb je nou goud op je nagels?" - vroeg zelfs een (mannelijke!) collega. Tja... goud... in ieder geval metalic-achtig. ;)Deze Kiko nagellak heeft, zoals wij het gewend zijn van dit merk, prima kwaliteit. Hij lakt heel fijn en makkelijk. Een beetje streperig, maar dat heb je altijd met dit soort kleuren/finishes. De droogtijd, houdbaarheid en dekking zijn prima. En de prijs ook. Ik weet niet meer precies wat ik ervoor betaald heb, maar ik geloof dat het niet meer dan 5 euro was.

14 opmerkingen:

 1. Ik vind zulke kleuren wel vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze lijkt ook erg veel op genius in the bottle van catrice :3 die ziet er ook erg goud uit op de nagels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, deze dekt ook wel goed zeker?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2 laagjes gebruikt, maar 1 was ook wel oké geweest :)

   Verwijderen
 4. Hahaha ik heb ook een no go met groen. Deze lijkt idd wel op peridot.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een kleurtje die ik nog niet heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat prachtig! Ik vind het wel leuk, dat groen in mijn peridot-lakje, maar deze zonder groen vind ik ook prachtig. Mss genoeg verschil om er naar op zoek te gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous! Maar op jouw mooie lange nagels staat alle nagellak mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze veeeeel mooier dan Péridot!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, zo apart maar zeker gaaf.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een cool kleurtje! Dat is eens een andere finish! Wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb nog geen Kiko nagellak in mijn bezit helaas! Vind 'm bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen