vrijdag 1 juni 2012

Kiko look: Creamy Touch Eyeshadow Duo

Het is wel al een tijd geleden dat ik bij Kiko iets gekocht heb. Tijdens mijn laatst bezoek aan Duitsland zag ik een paar hele leuke dingen uit de nieuwste Limited Edition en die moest ik natuurlijk hebben. Vooral een dubbele potlood leek mij extra handig.De laatste tijd ben ik steeds meer van blauw en grijs... tja, dat zijn nou eenmaal de kleuren die het beste bij mijn ogen passen. Een potlood met beide kleuren erin moest ik dan ook hebben. Officieel heet het trouwens Creamy Touch Eyeshadow Duo. Een "potlood" die je als crème-basis kunt gebruiken. En als er dan ook beloofd wordt dat het langhoudend is, dan ben ik verkocht (maar nog steeds sceptisch natuurlijk). Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast.De kleurencombinatie die ik koos heet simpel "07". Het bevat twee shimmery kleuren: grijs (ik dacht eerst dat het licht zilver-grijs was, maar het is meer midden grijs) en teal/zee-blauw. Beide kleuren zijn prima gepigmenteerd en inderdaad heel romig. Dat laatste staat vaak gelijk aan "snel creasen". Ik besloot dit potloodje uit te proberen en maakte er voorzichtig de onderstaande look mee.De grijze kleur gebruikte ik in de binnenste ooghoek en blauwe - langs mijn onderste wimperrand (niet op de waterlijn, daar bleef hij namelijk niet op zitten). Beide kleuren heb ik over een oogschaduwbasis aangebracht met een oogschaduwkleur er bovenop (dus eigenlijk zoals ik alle creamy oogschaduws gebruik). Voor de rest van mijn ooglid heb ik trouwens ook een Kiko oogschaduw gebruikt, mijn nieuwe bordeaux-kleur. "Toevallig" is de highlighter ook van Kiko... een Kiko look dus. ;) Tot mijn verbazing bleef alles de hele dag zitten! Dus toch nog creamy en crease-less tegelijk. Dat het een langhoudend effect geeft merk je al zelfs bij het swatchen - het gaat niet zo makkelijk van je hand af. Goed gedaan, Kiko!

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het een geslaagde combinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooie look ! Staat je heel mooi die kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig potlood zeg! Mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglook! De pigmentatie ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb er ondertussen ook eentje gebruikt en idd, ze zijn best fijn! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen