dinsdag 5 juni 2012

Mijn lente-favorieten

Het is wel lang geleden dat ik mijn favorieten aan jullie heb laten zien. Ooit wilde ik dit met regelmaat gaan doen, in ieder geval eens in het seizoen. Het is niet echt gelukt, maar vandaag pak ik de draag weer gewoon op. Mag ik jullie aandacht voor mijn lente-favorieten!Om maar gelijk met make-up te beginnen. Over Bourjois Healthy Balance poeder zou ik eigenlijk nog een review moeten schrijven. Het is namelijk een super fijn product, dat ik kocht naar aanleiding van vele positieve reviews. Ik las "een matterende, dekkende poeder" en was helemaal verkocht. Het bleek ook nog eens helemaal waar te zijn. Hele fijne poeder die in de hetere periodes mijn foundation prima vervangt. Nog een favoriet van dit merk, Bourjois Rose Coup de Foudre blush uit de voorjaarscollectie (review). Extra pluspunten voor de zoete geur. Dit is echt zo'n kleur die overal bij past. Hij geeft mij een frisse uitstraling en natuurlijke lente-gloed. Voor dit effect zorgt ook mijn Pixi blush (review). Zoals jullie kunnen zien is het patroontje niet meer te zien, het is dus duidelijk een vaak gebruikte blush. De kleur van deze is iets koeler dan van Bourjois blush, maar beide vind ik heerlijk in gebruik. Nog een product dat op mijn te-reviewen-lijst staat, Eve Pearl Salmon Concealer. Alleen blijft dit een moeilijk verkrijgbaar merk. Deze concealer is super romig, maar dekt prima. Ik gebruik deze concealer om puistjes/roodheden en witte pigmentvlekken mee te bedekken en dit lukt eigenlijk heel goed. Erg fijn product voor dagelijks gebruik.Sinds ik Sketch-a-brow van Senna (review) heb, gebruik ik niets anders meer voor mijn wenkbrauwen. Het is een hele makkelijke potlood, super fijn in gebruik en geeft het meest natuurlijke resultaat van alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Nog een pluspunt blijft de kleur: ideaal voor blondines. Mijn ArtDeco High Precision Eyeliner bleek toch mijn holy grail pen eyeliner te zijn. Ik heb verschillende alternatieven daarna geprobeerd, maar niets bleek zo fijn te werken. Ik kan er echt elk lijntje mee tekenen. Hij is niet te droog, niet te vettig, gewoon perfect. Dit is dus een blijvende favoriet. Ook hier heb ik al eerder een review over geschreven. De blauwe oogpotlood van Pixi (review) heeft vanaf het begin mijn hart gestolen. En al helemaal toen ik ontdekte hoe lang deze blijft zitten, vooral op de waterlijn. Het blijft natuurlijk ook een heerlijke kleur, heel speciaal. Lipgloss van MAC uit de Quite Cute collectie genaamd Girl ♥ Boy (review) heb ik de laatste tijd niet alleen om de zachte roze kleur gebruikt, maar ook om het verkoelend gevoel op de lippen en de zoete geur. Vooral heerlijk als het buiten heel warm is.Zoals jullie waarschijnlijk weten heb ik een hele vette T-zone. Ik heb al veel primers geprobeerd en ben toch weer teruggekeerd naar Dr.Brandt Pores No More. In combinatie met een gemiddelde matterende poeder (en al helemaal met de eerder genoemde Bourjois) blijft mijn T-zone bijna de hele dag mat. Met heel veel foundations werkt deze primer al helemaal ideaal. Ik heb hier ooit al een review over geschreven, maar ik zal dit zeker nog eens doen, omdat ik nog een versie van deze primer in mijn bezit heb. Als mijn huid onrustig is (wat vooral op mijn kin soms het geval is), dan heb ik ook in de lente de hulp van een goede dekkende foundation nodig. Ik ben ervan overtuigd dat Revlon de beste foundations heeft en vooral voor goede dekking gebruik ik Revlon Photo Ready foundation. De kleur cool beige is vrij donker en daarom perfect voor het lente/zomer huidje. Deze foundation verbergt alles en blijft heel lang op zijn plek. Mijn favoriete parfum voor deze lente was (en blijft) Wish van Chopard (review). Het is best een zware zoete geur, maar toch pak ik hem vrij snel, omdat hij eigenlijk bij elke humeur past en mij een extra vrouwelijke feel geeft.Tot slot nog twee body toppers. Ik ben toch meer van stick deo's gaan houden, vooral sinds ik Nivea Dry Comfort gebruik. Deze deo werkt op dit moment als de beste voor me. 48 uur beloofte maakt hij natuurlijk niet waar, maar de werking is wel beter dan van alle sprays en sticks van andere merken. Hey, dat is toevallig, nog een Nivea... maar nu een douchegel, Nivea Sunny Melon & Oil. De vorige keer dat ik douche olie van Nivea gebruikt heb was verre van succes, maar deze rook naar zomerse meloen.... en ik moet zeggen, het is inderdaad een heerlijke schuimende olie met een hele vrolijke fruitige geur. Deze had ik in Duitsland gekocht, maar ik zag ze ook in Nederland bij het Kruidvat al staan. Het is weer iets anders dan een gewone douchegel. ;)

18 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om over iemands favorieten te lezen! Ik heb met geen enkel product ervaring, maar ze zien er fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten allemaal ! Ben al tijden benieuwd naar de Eve Pearl concealer maar zoals je zegt, best moeilijk te verkrijgen. Mijn favo deo is een stick van dove, works like a charm en beter dan een spray.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten. De Girl <3 Boy plushglass is bijna op bij mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blush van Pixi vind ik mooi zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad deze make upjes stralen echt lente uit. Ik vind met name de blush van Pixi prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, heel veel moois! Dat poeder van Bourjois sprak mij ook al aan, maar nog niet gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die parfum <3

  leuke spulletjes zie ik voorbij komen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Bourjois Healthy Balance poeder spreekt mij echt aan. Vooral het matterende effect. Kan ik nu wel gebruiken met al dat warme weer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke favorieten, word er hebberig van :P
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eve Pearl kan je toch gewoon online bestellen via hun shop? Ik doe dat wel vaker en het duurt nog geen 5 werkdagen vooraleer je het hebt, is een goeie service. Fijne producten. Ik had eerlijk gezegd meer high end verwacht. Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja weet ik! maar een buitenlandse webshop heeft altijd nadelen (verzendkosten), vandaar dat ik zei dat het moeilijk verkrijgbaar is. ik bewaar je info tot een volwaardige review :P
   je weet toch dat ik niet per se alleen maar high end goed vind ;)

   Verwijderen
 11. Spreekt me allemaal wel aan...ga zeker wat producten proberen...heb geloof ik dezelfde huid.
  Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk om te horen! ik heb trouwens best vaak over mijn huid geschreven, vooral als je onder label "all about face" kijkt. misschien handig om het zeker te weten. :)

   Verwijderen
 12. Mmmm die melon oil is inderdaad hémels!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie favorieten! Die pixi blush ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke favorieten, de bourjois healthy balance poeder heb ik ook. Inderdaad een heel leuk product!

  BeantwoordenVerwijderen