donderdag 14 juni 2012

Mini-shoplog Amsterdam (op een niet-shopdag)

Afgelopen weekend heb ik een gezellige dag met een vriendin in Amsterdam gehad. Wij gingen in principe niet shoppen... nee, even wat anders voor de verandering. Maar we hebben wel veel gelopen... en opeens loop je langs de Heiligeweg... tja, "ik ga heel snel langs MAC, oké?" En daarna loop je richting het Leidseplein... grote DA... ook even "snel" kijken. Dat was het eigenlijk, zelfs Lush kon ik weerstaan. Maar wat ben ik blij met mijn aankoopjes!Aller eerst: MAC Pro Store. Beth Dito collectie sloeg ik over (not impressed). Ik koos #217 kwast, die al een tijdje op mijn wishlist stond... tenminste, elke keer als ik het in filmpjes zag leek dit kwastje dun en handig om preciezer te blenden. Wat blijkt, mijn oude 217 kwast is gewoon iets meer fluffy geworden, waardoor hij nu eigenlijk onherkenbaar is... zie ook een vergelijkingsfoto op mijn Instagram (dezelfde naam als mijn Twitter). Ook kocht ik een mini versie van de welbekende Strobe Cream. En ik moet zeggen: dit kan zomaar een favoriet worden.Bij die DA verkopen ze ook het merk Organix. Ik heb wel een een shampoo van dit merk gehad en ik vond het totaal niet bijzonder. Ik weet wel dat Organix toch wel heel geliefd is door vele meiden... dan maar iets anders proberen. Een haarmasker uit Moroccan Argan Oil lijn en Brazilian Keratin Therapy haarserum gingen mee (11,99 per stuk). Ik ben benieuwd wat mijn haartjes van beide gaan vinden! Mijn duurste aankoop werd Estee Lauder setje. Er zit Sumptuous Extreme mascara in en die moest ik gewoon hebben (ook weer veel goeds over gehoord). Ook de oogcrème die erin zit vind ik erg fijn en dus was dit een extra reden. Dit setje kostte trouwens nog geen 20 euro.En natuurlijk... hoe kon het ook anders... ik en zonder nieuwe nagellak naar buiten? Holografisch Pupa lakje vond ik leuk om erbij te hebben. Ik ben erg benieuwd! Waar het mij vooral om ging: Holland collectie van OPI! Laatst hebben mijn ouders (onbewust) de oranje kleur uit deze collectie voor mij meegenomen. Maar dit keer nam ik de felle rode kleur mee met de naam Red Lights Ahead... Where? En toen zag ik een andere mooie kleur.... Vergelijkbare naam is overigens een toeval! Deze prachtige koraal kleur met shimmer heet Bright Light - Big Color. De swathes volgen uiteraard. De lakjes van OPI kostten 13,95 per stuk en Pupa was 6,25. Kortom, maar 2 winkels bezocht, maar wel aardig geslaagd. Helemaal blij! :)

12 opmerkingen:

 1. Mooie spulletjes aangeschaft...héérlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geshopt ! De Organix brazilian keratin therapy vind ik heel erg fijn ! Leuk te horen dat het in NL verkocht wordt, dan weet ik gelijk waar ik het moet halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat setje van estee lauder is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zo van die korte, onverwachte shopsessies zijn soms nog de beste ;)
  Die Strobe Cream wil ik dus ook al zo lang eens proberen. Wilde de fullsize versie niet kopen, maar was ook vergeten dat ze zo van die reisversies hebben. Misschien volgende keer toch maar eens eentje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige aankopen! En zeg: dit wilde je toch niet missen? Goed dat je toch lekker eventjes hebt geshopt ( whihi! ) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had zo'n voorgevoel :) Ik dacht, Pinkfairy in A'dam. Zonder te shoppen? Nah.... :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat Estee Lauder setje is goedkoop! Daar ga ik is voor kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes :) Ben benieuwd naar de lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn eerste reactie was: WOW goedkoop setje, even kijken bij ons bij de DA, verder super leuke aankoopjes heb je gedaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke lakjes heb je gekocht! Die MAC 217 kwast moet ik ooit ook eens aanschaffen. 't Lijkt me zo'n fijne blending kwast!

  BeantwoordenVerwijderen