zaterdag 23 juni 2012

OPI Red Lights Ahead... Where?

In mijn artikel van gisteren hebben jullie hem al stiekem kunnen zien.... de knal rode kleur op mijn nagels. Love it! Drie keer raden... het is een OPI kleur uit de Holland collectie!Red Lights Ahead... Where? - OPI heeft wel vaker lange namen, maar dit is best geinig. ;) Deze rode kleur geeft ook bijna licht, want hij is lekker fel. Ik zou zelfs zeggen: neon! Ideaal voor bij de groeiende neon trend, waar ik trouwens volledig achter sta. Neon kleurtjes zijn nog niet heel veel in de winkels te vinden en neon rood al helemaal niet. Maar OPI doet het goed, heel goed zelfs. Deze kleur is namelijk prachtig. Gewoon fel/knal/mega rood. Zonder poespas. Geen andere tint erin, het is ook niet extreem koel of warm. Gewoon rood. Heel erg gaaf! Ook de finish vind ik prachtig: niet te glanzend, maar ook zeker niet mat.De kwaliteit is OPI, zoals wij het gewend zijn. Dekt na 1 laag al prima, maar met 2 lagen perfect. Het kwastje is vrij breed, maar niet te; ideaal om precies aan te brengen. De droogtijd en houdbaarheid zijn bij OPI altijd prima. Voor 13,95 kocht ik dit lakje bij DA in Amsterdam.

11 opmerkingen:

 1. ik heb er zelf een mini van en ben er gek op :D de perfecte rode tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel er mooi, zoals je al had gelezen heb ik hem ook. Je hebt trouwens zulke mooie lange nagels. Mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind rood altijd zo chic!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig klassiek rood kleurtje, vervelen me echt nooit rode lakjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur! Staat je goed! OPI lakt inderdaad fijn, is naast Koh toch een van mijn favo merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi kleurtje! Ik heb hem niet gekocht omdat ik het flesje nooit leeg zou krijgen maar het is mooi om er naar te kijken

  BeantwoordenVerwijderen