dinsdag 26 juni 2012

Oranje zomer met INGLOT

Ik heb nog nooit iets op Twitter gewonnen... tot nu toe. En laat het nou ook nog eens iets heel leuks zijn! Inglot hield laatst een retweet-actie op Twitter, waarbij je een oranje make-up pakketje kon winnen om Oranje in stijl aan te moedigen. Nou heb ik helemaal niks met het EK, ook niet als Oranje speelt, maar met Inglot heb ik alles. Ik was dus ont-zet-tend blij toen ik hoorde dat ik gewonnen had! Tegen de tijd dat ik het pakketje ontving was Oranje al uitgeschakeld... maar gelukkig blijft oranje een hele mooie zomerse kleur, en al helemaal met de neon trend van nu!OMG, wat was ik blij toen ik het pakketje openmaakte! Ik had geen idee wat erin zou zitten, maar uiteindelijk ben ik blij met alle goodies! Thanks a lot aan diegene die dit samengesteld heeft! En om het nog leuker te maken: er zaten ook oranje lollies in! Maar laten wij nou eens goed naar de inhoud kijken...Om te beginnen met iets wat ik hard nodig zal hebben, vooral over een paar weken: Lip Defence Treatment SPF25. Waarom wist ik niet dat Inglot lippenbalsems heeft... Deze lippenbalsem beschermt niet alleen tegen de zon, hij heeft ook een heerlijk fruit-kauwgom geur en is super romig bij het aanbrengen. Ook zat er een klein flesje nagellak remover bij. Het leek mij super handig, maar ik zag nergens op de verpakking "acceton free" staan. En helaas, dat is hij ook niet, er zit een beetje acceton in en die kunnen mijn nagels niet hebben. Ik zal wel iemand anders blij maken met deze remover.Als er nagellak remover in zit, dan moet er ook iets in zitten wat je ermee kunt verwijderen.... nagellak in de kleur 979 om precies te zijn! Een prachtige knal-kleur, waar volgens mij ook een apart glansje in zit. Ik ben heel erg benieuwd naar deze!Zonder oogschaduw zou Inglot niet Inglot zijn. Dit is mijn eerste ronde oogschaduw van dit merk! Het is een pearl oogschaduw in de kleur 407. Wat een prachtige rose gold kleur is dit! Ik hou wel van zulke bijzondere kleuren en deze komt dus zeker goed van pas. Ik heb er ook inmiddels een look mee gemaakt, dus binnenkort meer.Om de zomerse look af te kunnen maken, zat er ook Sleeks Lip Gloss in. Deze glosjes hebben een bijzondere verpakking en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er een bijna had gekocht, maar nu heb ik hem toch! Sleeks lipgloss staat bekend als een soort middenweg tussen lipgloss en lippenstift. Maar deze kleur is wat doorzichtiger, waardoor hij vooral voor een mooie gloed en shimmer zorgt (gelukkig dus geen oranje lippen :P). Dit is ook te zien aan de swatch hieronder...Swatches van lipgloss en oogschaduw. Bij normaal en direct zonlicht. Zoals jullie kunnen zien zijn het prachtige kleuren, maar ik ben ook niet anders van Inglot gewend. Kortom, blijheid en dankbaarheid van mijn kant. Dank je wel, Inglot!

13 opmerkingen:

 1. Hihi, ik had dat pakketje ook gewonnen, maar dan via facebook!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de gloss ziet er pretty uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ziet er wel mooi uit! Altijd super om iets te winnen en als het dan zo een top pakketje is, wordt het alleen maar beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, super mooie producten ! De oogschaduw is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super pakket! Gelukzak! Die oogschaduw is erg mooi, ben benieuwd naar een look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die sleeks zijn echt geweldig, heb er zelf ook 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke tint is oranje toch!
  Ik heb zo'n gevoel dat ik die oogschaduw ook heb, maar van mijne weet ik 't nummertje niet meer :( Maar die oogschaduw is in ieder geval mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi pakketje! Vooral die oogschaduw is echt WAUW!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw die oogschaduw!! Supermooi! Echt heel cool dat je gewonnen hebt!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo gaaf, had de smile op je gezicht wel willen zien bij het openen van dit oranje pakketje. Een echte EK box, hahaha. Ik vind de gloss het mooiste product. Prachtige shimmer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lucky girl: Wat een geweldige prijzen heb je gewonnen! Vooral de lipgloss en oogschaduw vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat mooi. Ik denk dat ik de blush of een lipgloss zou willen hebben
  Super dat je dit gewonnen hebt

  BeantwoordenVerwijderen