maandag 18 juni 2012

Pink Pictures #5 (Amsterdam special)

Foto's van mijn mobiel van afgelopen... maand? Kleding passen, tassenmuseum, stappen en high-tea'en in Amsterdam... tja, soms heb je van die dingen... :)Ah, Amsterdam... het blijft prachtig om te zien. Vooral als het buiten zo zonnig en lekker warm is.Ik besloot met een vriendin om weer eens iets anders in Amsterdam te doen, namelijk high-tea. Wij hadden zin in iets tuttigs en dus zochten wij een gezellige high-tea café op. Hoe schattig! Dit zijn wel neppe dingen, maar stel je voor als het marsepein was... Uiteindelijk hebben wij hier niet kunnen high-tea'en, omdat je blijkbaar bij high-tea altijd moet reserveren... maar een heerlijke truffeltaart was niet minder lekker. "Weet je waar we ook naar toe kunnen gaan voor een high-tea? Tassenmuseum!" En dat meende zij ook...Ik moet zeggen: tassenmuseum is best leuk. :) Check al die glitter en glamour! Dat is wel moeilijk kiezen... wat is schattiger: een cupcake tasje of een kitten clutch...En wat dacht je van zo'n Cola tasje? Cute! Maar ze hadden ook veel high end exemplaren, zoals deze reiskoffer van LV (die moest je, volgens mij, al met 5 man tillen).Blond Amsterdam. The one and only! En nog een exemplaar uit het tassenmuseum... it's in the name (Fairy van Prada). ;) Oké, misschien klinkt zo'n tassenmuseum een beetje suf en je bent er uiteindelijk na een kwartier al uitgekeken (tenminste, als je geen high-tea daarna gaat doen!.... wat ook weer van te voren gereserveerd moest worden...), maar toch kan het best inspirerend zijn. En het zit dichtbij het centrum van Amsterdam.Tot slot nog een paar ik-foto's. Om te beginnen met de dag waarop ik begreep dat New Look kleding helemaal niks voor mij is. Legging was van slechte kwaliteit, shirtje/jurkje zat heel raar (en ik lijk opeens 2x breder erin) en het jasje zat totaal niet. Jammer, maar ook weer wat geleerd.
De dag waarop ik nog wat geleerd was.... bij Primark altijd kleding zelf bij de paskamer tellen en niet vertrouwen op die doorbitches daar... sorry, kleine frustratie aan overgehouden. Maar wel leuke spulletjes gescoord. Hier binnenkort meer over!
Random daily look. In de auto vanuit het werk, onderweg naar huis. Nog krullen van de dag ervoor (zie vorige foto). Weer eens met vlechtjes geslapen.
En wij sluiten af met nog een Amsterdam foto. Tutten met een paar meiden voor het stappen in Amsterdam. Met krultang-krullen, nieuwe rode broek en veel te lichte lippenstift.

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto`s! Ik heb nu ook zin om weer eens een high tea te houden door jou!
  Dat tassenmuseum lijkt me erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah high - tea'en is zo leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat museum zou ik ook wel eens bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's van jezelf. Jammer van de high tea, ik wil dat ook nog eens met een paar vriendinnen doen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik ga binnen enkele weekjes ook is naar Amsterdam shoppen denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke middag! Dat tassen museum is echt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! I Love A'dam!! Wordt tijd dat ik daar ook weer eens uitgebreid ga shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind alle fotos erg leuk. de high tea wat schattig

  BeantwoordenVerwijderen