vrijdag 22 juni 2012

Vakantie voorbereiding: zomerkleren!

Het is nu eindelijk officieel zomer. Jeeej! Nou ja, tenminste, als het warmer dan 20 graden is dan voelt het ook zo. Maaaaaar ik hoorde Piet laatst op de radio zeggen dat juli en augustus super mooi worden. Wij wachten af. En ondertussen ga ik over een paar weekje de zomer in het buitenland vieren. Op een heerlijke eiland, genaamd Madeira (Portugal). Stap nummer 1 om in de vakantiestemming te komen (na het boeken, uiteraard) is zomerkleren kopen! Zoals jullie ook in de laatste Pink Pictures konden zien, ben ik hiervoor naar Primark geweest. En guess what... ik laat jullie mijn "fashion" aankoopjes gewoon zien! Ik begon in de vakantiestemming te raken en mijn vriend had een goede foto's-maken-dag (dus niet na 2 foto's zeggen dat het goed zo was)... met dit als resultaat. Best leuk voor een stijfe outfit-hark als ik.... :PIk was met een goede vriendin aan het shoppen, maar zij is ook langzaam maar zeker een soort personal shopper van mij aan het worden. Zoals jullie weten is het bij mij altijd een drama met kleding shoppen, maar gelukkig zijn er nog altijd mensen die precies je smaak kennen en die voor jou spulletjes kiezen waarvan je eerst denkt "mwah", terwijl dit na het passen meer een "super cool" wordt. Heh, lange zin. :P Maar goed. Zo ging het dus ook met dit blauw broekje. Aller eerst, ik vind dat ik lelijke benen heb (wel veel bruiner in het echt, jammer van het licht... hallo, melkflesjes), dus let er vooral niet erg op. Maar als het straks warm op vakantie is, dan wil ik zo weinig mogelijk kleding aan hebben. Daar is dit broekje natuurlijk perfect voor! Er zat ook een zilveren riempje aan vast, maar die heb ik eraf gehaald, niet mijn ding. En die Mickey Mouse trui.... tja... Mijn vriendin: "Had je die MM trui gepakt?" Ik: "Ja...." Zij: "Verrassend." Zegt genoeg, denk ik. ;)Een bruine broek is weer heel anders dan de blauwe. De reden? Deze heb ik dus zelf gekozen. Achteraf vind ik hem natuurlijk saai, vooral als je hem met de blauwe vergelijkt. Maar zoals ook die vriendin van mij zei: "Als je stadswandeling gaat maken, dan is hij prima." Dus bij deze... En hey, het is katoen, dus altijd fijn voor warme dagen.Ah, jurkje nummer 1! Deze ging mijn vriendin ook passen en toen ik hem zag, nam ik ook mijn maatje mee. En verrassend genoeg, stond hij best leuk! Eerst vond ik hem wel aan de korte kant... ik bedoel, ik draag zoiets nooit... maar onder het mom "het staat leuk, vooral als je straks op vakantie 's avonds ergens gaat eten", nam ik hem wel mee (alhoewel ik wel moet zeggen dat het elastiekje aan de bovenkant een beetje strak zit.. eigenlijk houd ik niet zo van dat drukkend gevoel, maar het is niet heel vervelend). Het bruine riempje, dat erbij zat, maakt dit jurkje nog leuker!Mijn rood "to the beach" jurkje! Heerlijk luchtig en ik vind deze kleur super. Ook de bloemetjes vind ik, gek genoeg, niet truttig staan.En nog een "to the beach" jurkje, maar dan in het bruin... ja, was ook mijn keuze, net als mijn bruine broek. :P Deze had ik niet eens gepast, maar gewoon op de gok meegenomen. Ik vind hem leuker dan verwacht. Super luchtig en hij valt gelukkig niet heel gek. Ik krijg er ook zo'n zomerse vibe van.... net als van alle gekochte spulletjes. Nog maar een paar weekjes wachten totdat ik ze vaak genoeg kan dragen! ;)

P.S. Zoals jullie weten is Primark lekker budget. Voor al deze spulletjes heb ik precies 50 euro betaald.

11 opmerkingen:

 1. dat paarse kleedje met 1 schouder is heel mooi =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat laatste jurkje vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jurkjes zijn allemaal heel erg leuk!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het laatste jurkje vind ik het leukst! Is dat bruin? Lijkt me eerder aubergine op de foto. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet dringend naar de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke jurkjes! En die trui van Mickey is leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat eerste en laatste jurkje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als dat melkflessen zijn, ben ik een levend lijk haha. Even serieus: erg leuke koopjes. Vooral die laatste jurk vind ik erg mooi. Ik vind de kleur net als Peggy wat op aubergine/lever (klinkt wat minder smakelijk) lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de trui zo schattig. En het laatste jurkje staat je echt prachtig, wat een mooie kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het laaste jurkje is zo mooi! Staat je erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie foto's en leuke kleren staat je erg goed(L)

  BeantwoordenVerwijderen