woensdag 27 juni 2012

Win een grote fles Biosilk

De webshop van John Beerens kennen jullie, inmiddels, denk ik, wel. Sinds kort is de webshop ook nog eens vernieuwd. En ik moet zeggen, het ziet er heel professioneel en overzichtelijk uit. Ik ben nog steeds onder de indruk van hun aanbod van haar- en huidverzorging, dus neem zeker een kijken. Maar ik heb nog iets leuks... In samenwerking met deze webshop heb ik een leuke zomerse winactie voor jullie!Om je haar de hele zomer lang goed te kunnen beschermen (en pluisvrij te houden!) heb je een eigen haar-therapeut thuis nodig, toch? Daarom kun je een grote fles Silk van Biosilk winnen, zodat je in ieder geval voor de hele zomer genoeg hebt (en geloof mij, in de winter gebruik je hem nog ;)). Als je trouwens meer info wilt hebben over hoe en wat, op de site van de webshop staat zelfs een video over gebruik van Biosilk.

Maar dan het belangrijkste: hoe kun je dit winnen? Simpel!

>> Like John Beerens webshop op Facebook en volg ze op Twitter
>> Vertel ook hoe je mij volgt. Via Bloglovin? Like dit berichtje.
>> Waarom heb je deze silk zo hard nodig? Tell us!

That's it! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 6 juli. Heel veel succes, iedereen!

13 opmerkingen:

 1. Whieeehh I NEED THISSS....en weetje waarom.. Ik was mijn haar altijd met de BIG shampoo van lush maar daarna is mijn haar te stug om doorheen te komen..heb dit al een tijdje in mijn kast staan en kan echt niet meer zonder! Soo HELP MEE!!! zodat ik s'ochtends gewoon lachend de deur uit kan ipv met hoofdpijn van de klitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps vergeten, volg je via bloglovin en twitter en heb de JB FB geliked en ook

   Verwijderen
 2. Als er iemand haar op d'r hoofd heeft hangen die dit nodig heeft dan ben ik dat wel! Ik heb het zo vaak geblondeerd vorig jaar dat het alleen nog maar pluizige sprietjes waren. Ik heb er al een stuk afgeknipt, ben uiteraard gestopt met blonderen, gebruikt herstellende producten en stijl het niet meer met warmte. Dit zou een heel goede aanvulling zijn om m'n haar er weer wat mooier uit te laten zien!

  Ik volg jullie beide via Twitter
  Ik volg via Facebook
  Ik volg via Bloglovin en heb dit artikel geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anne-Sophie27-06-12 13:49

  Ik heb geen Twitter maar ga toch een poging wagen! Want...

  ..mijn Biosilk flesje is opengegaan in m'n tas! Superzonde. Maar ik kan je vertellen: heb werkelijk een ZIJDEZACHTE agenda, portemonnee etc. ;)

  Ik volg je via BL (+heb geliked) en like Johns FBpagina. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anne-Sophie27-06-12 13:50

   Oh, z'n eigen pagina én die van z'n webshop, bedoel ik!

   Verwijderen
 4. Wauw superleuke winactie!
  En ik doe zeker mee want ik kan het wel gebruiken, Ik heb namelijk erg wild en erg krullend haar wat natuurlijk erg pluist , Daarom stijl ik het ook best vaak, Dus mijn haar heeft een goede bescherming nodig, en als ik dit zou hebbben zou ik mischien wel mooi krullend haar hebben dat ik niet hoef te stijlen!
  Ik heb verder de facebook pagina geliked en ik volg hem op twitter.
  Ook volgde ik je al op bloglovin en heb ik het artikel geliked.

  Liefs Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi
  leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb de fb pagina geliket en volg hen nu op Twitter. Jou volgde ik al op Bloglovin' en heb je artikel er ook geliket.
  Ik zou het heel fijn vinden om dit product te winnen, omdat vooral het haar aan de voorkant op mijn hoofd snel pluist. Vaak genoeg heb ik mijn haar net gewassen, moet dan op de fiets door de regen en dan pluist het zo erg dat die haren samen'klitten' en precies 2 duivelshoorntjes maken :)
  Dus, het zou fijn zijn moest dit niet meer gebeuren :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk een win-actie met een haarverzorgingsproduct! De win-acties die ik vaak tref zijn met nagel verzorging. Ook niets mis maar mijn 'heiligdom' is toch wel mijn haar en mijn ogen (maar dan meer gericht op het zicht ;))
  Waarom zet ik heiligdom tussen aanhalingtekens? Nou ik zwem en sport ongeveer 3x per week. Want tja, wie afvallen wil moet op voeding en gezonde levenstijl letten. En zoals velen weten is chloor niet goed voor je haar. Maar het nadeel van mijn haar en chloor is dat ik droog haar krijg en wat dus gaat pluizen.
  De juiste producten vinden voor mijn haartype én mijn hoofdhuid is een ramp. Want de producten die ik heb geprobeert (dat zijn er veel!) helpen bij het mijn haar type en niet bij mijn hoofdhuid en andersom :(
  En natuurlijk zit je haar het mooiste wanneer je niets hoeft te doen maar wanneer je bijv. een date hebt, dan zit het als een rommelig oerwoud (aaaaaaagh!) Hopelijk kan Biosilk mij helpen bij het probleem om mijn haar er minder pluizig en gezonder uit te laten zien.
  - Ik weet (nog) niet hoe bloglovin werkt, daar moet ik mij nog in verdiepen. Dus daar heb ik je (nog) niet geliked.
  - John volg ik al een tijdje op facebook en nu ook twitter, ik wil up2date zijn van de haar trends en nieuwe producten.
  - Jou volg ik op Twitter.

  Succes met je blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig deze winactie! Dit heb ik precies nodig, mijn haar is erg pluizig en stug. Alles wat slecht is, ik moet dan ook hard naar de kapper, maar misschien kan dit goedje mijn haar stukkie beter maken! Mijn haar ziet er gewoon niet meer uit. ): En daarom heb ik hetnodig! Byebye Pluizig haar :).

  Ik volg je via bloglovin' + geliked. Ook volg ik John Beerens via FB en Twitter.

  Nu ga ik hopen!

  Liefs,
  Britt

  (faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze fles nodig omdat ik ontzettend droog haar heb, hoef er maar naar te wijzen en het splijt al... :( Ik heb echt van alles geprobeerd maar het wil niet lukken, heb mijn hoop hierop gevestigd!!!
  Ik volg je op Facebook, Twitter en Google+

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik volg John Beerens op twitter en facebook.
  Jou volg ik op bloglovin en ik heb geliked!

  Supergave actie! Ik doe mee, want mijn huid is zo droog. Ik wil zo graag een zachte huid, zodat niemand van me af kan blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik volg ze alle drie en heb de post geliked :) Ik doe zeker mee. Mijn serum is op vakantie op gegaan en ben hard toe aan een nieuwe. Biosilk is heel zuinig en je doet er lang mee en werkt super en laat mijn haar ook lekker ruiken! Ik doe zeker mee :D Super leuke actie

  BeantwoordenVerwijderen