zondag 29 juli 2012

3x random: Douglas, Senna en PinkFairy kleur

Vandaag een beetje randomness. Drie dingen die ik graag met jullie wil delen. Gewoon zomaar. Omdat het kan! :)Vorig weekend was ik eventjes in Amsterdam. Vooral om van terrasjes te genieten en "verplicht" make-up kopen (hier later meer over). De grote Douglas op de Kalverstraat wordt helemaal verbouwd. Het ziet er op dit moment niet uit, maar wij moeten met z'n allen geduld hebben. Check al die mooie merken die er komen! Kan niet wachten! (oh nee, wacht, ik moest sparen...)Senna Cosmetics is de samenwerking aangegaan met de website TotalBeauty. Om dit te vieren geven zij $10 korting op je bestelling van Senna met deze kortingscode. Deze code geldt t/m medio september.Tot slot nog dit. Deze body shimmer heb ik eigenlijk al een hele tijd (vergeten om te laten zien). Gekregen van Kashmira (of eigenlijk zelfs van haar moeder). Check hoe deze kleur heet.... Hoe leuk is dit!!! Deze blijft lekker op mijn bureau liggen zodat ik hem steeds een beetje kan bewonden. ;)

8 opmerkingen:

 1. Een Pinkfairy Shimmer Dust! Super leuk! Enne..sparen! Sparen! Sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, volgens mij word die Douglas vétttt mooi dan hihi!
  En tof, die Pink Fairy Shimmer Dust! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, die body shimmer :-) Very personalized!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh Origins, hoop dat het snel nr België komt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh jaaa, die shimmer!! was ik al een beetje vergeten XD maar echt zo cool die naam! leuk dat je er zo blij mee bent!! :D

  Had trouwens laatst eindelijk NYX kunnen bekijken bij Douglas, helaas geen genoeg tijd iets te kopen, maar ik ben wel echt blij dat het eindelijk in NL is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je dat hebt gekregen van Kashmira haar moeder, de naam past perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd hoe de Douglas eruit gaat zien!

  BeantwoordenVerwijderen