maandag 23 juli 2012

A little bit of pastel: L'oreal Miss Candy collectie

L'oreal laat ons zien dat pastel kleuren nog steeds heel erg in zijn, ondanks de neon trend van deze zomer. Van Peggy kreeg ik enkele producten uit de nieuwe Miss Candy collectie om te reviewen.Deze collectie bestaat uit enkele lipglosjes (Glam Shine), infaillible oogschaduws met iridescent finish (frost shimmer) en nagellakjes. Alle producten dragen heerlijke speelse namen die helemaal bij de collectie passen.Aller eerst de Infaillible oogschaduws. Zoals jullie misschien weten, ben ik fan van hun textuur. Ik gebruik ze vooral als basis voor onder pigmenten, maar ook op zichzelf zijn ze mooi om te dragen. Mijn nieuwste kleuren zijn 036 Naughty Strawberry (koele lichte fuchsia roze kleur) en 031 Innocent Turquoise (de naam spreekt voor zich!). Behalve super mooie pigmentatie en romige textuur staan infaillible oogschaduws vooral erom bekend dat ze langhoudend zijn. Ook bij deze is het geen uitzondering. Het enige: je moet wel van deze frost finish houden. Je kunt er in ieder geval geen matte pigment overheen doen. Deze finish zul je bij veel kleuren al snel er doorheen zien. Hier moet je van houden en ook ik moet ik er een beetje aan wennen. Maar vooral de zachte blauwe kleur trekt mij toch wel aan (verrassend), dus ga ik hier nog zeker mee experimenteren.Toen ik de nieuwe Glam Shine's zag, dacht ik dat het niets voor mij zou zijn. Ze zouden vrij transparant moeten zijn en de vorige keer was het ook al geen succes bij mij. Dit keer ben ik toch wel aangenaam verrast! Dat beetje kleur bleek precies genoeg te zijn, en dat extra glans staat enorm mooi. Erg leuk dit! Deze lipglosjes zien er niet alleen leuk uit (swirl swirl swirl!), ze ruiken lekker zoet en hebben leuke zachte applicators. Ze zijn vrij plakkerig, maar daardoor blijven ze ook iets langer zitten.#708 Marshmallow Twist is de lichtste kleur met de meeste shimer (onder op de foto). Je ziet vooral veel subtiele zilverkleurige shimmer. #701 Bubble Pink heeft in de verpakking twee kleuren: roze en licht koraal (helemaal mijn ding dus!). Op de lippen heeft het een lieve roze kleur die het effect my lips but better heeft. #705 Strawberry Licorice is in de verpakking donker-rood met peachy shimmer. Op de lippen lijkt hij de eerste paar minuten ook vrij donker, maar na een tijdje wordt hij veel subtieler, meer draagbaar licht rood. Bij alle Glam Shine kleuren wordt de kleur dus na enkele minuten een stuk lichter op de lippen. Dit is dus niet echt een doorzichtige gloss, het heeft duidelijk iets extra's. Erg leuk voor de zomer!

12 opmerkingen:

 1. Zag ze gisteren bij Peggy inderdaad, erg mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de glossjes zien er super gaaf uit in de huls :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou innocent turquoise wel es durven aanschaffen, ziet er super mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag ze al op heel wat beauty blogs, en nope, ik vind het nog steeds geen kleuren voor mij. Ik ben geen pastelmeisje :-) De lipgloss vind ik dan weer wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke productjes! Ik vind die oogschaduws leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die oogschaduws!:O Hopelijk hebben ze die morgen in Amsterdam/Utrecht ook! Prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier ook een infaillible es liggen, vind ze echt geweldig! Die lipglosses zien er ook mooi uit. In de zomer ben ik alleen niet zo van pastel, meestal draag ik meer bronze tinten of echt een knal kleurtje. Btw je hebt echt hele mooie vorm lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey dear i was really upset due to my lips but after reading about L'oreal Miss Candy i am feeling well and will apply on next event. thanks

  BeantwoordenVerwijderen