vrijdag 20 juli 2012

De grote vraag

Sommige van jullie hebben het misschien al op Twitter/Instagram gezien. Er is namelijk iets nieuws in mijn leven. Een gebeurtenis die de rest van dit jaar en volgend jaar gaat beïnvloeden. Het zou misschien ook een kleine invloed op mijn blog kunnen hebben, daarom wilde ik er een kort berichtje over plaatsen.

Mijn vakantie was niet alleen maar heerlijk door het warme zonnetje en het luieren bij het zwembad. Er is nog iets gebeurd, wat ik totaal niet verwacht had. Mijn vriend is namelijk op zijn knie gegaan. En jullie weten vast wat dit betekent (volgend jaar een klein feestje :P). Ik wist dat het ooit ging gebeuren, maar ik had niet verwacht dat hij het ook echt op vakantie zou doen. Volgend jaar zijn wij 8 jaar samen, dus op zich ook een mooi moment!Ik had me voorgenomen dat als dit ooit gebeurt, dat ik niet zo'n miep wordt die van haar blog een halve trouw-blog gaat maken. Wat ik nu wel merk is dat ik er volledig in zit (wij zijn nu al begonnen met het kiezen van de locatie en het maken van gastenlijsten). Daarom vind ik het leuk om er heel af en toe iets over te schrijven. Misschien leuk/handig om te lezen, maar laat maar ook weten als je het niet leuk vindt op een beautyblog. De grote dag is al bepaald, medio september 2013. Het kan dus ook zo zijn dat tegen die tijd artikelen minder frequent zullen verschijnen, maar dat zien wij dan wel. Ik kan jullie trouwens nu al vertellen dat het een mega geregel is allemaal! Om maar te zwijgen over de kosten... Wij worden overigens door niemand gesponsord en dus wordt het echt een uitdaging om op mijn centen te letten. Maar dat moet wel goed komen, met zo'n doel voor de ogen. ;)

36 opmerkingen:

 1. Ik zag het inderdaad voorbijkomen op Instagram, geweldig! Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat leuk! Succes met de voorbereidingen! Zelf ben ik een x ceremonie meester geweest dus ik weet wat je bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals gefeliciteerd. Het lijkt me toch ineens zo vreemd, al ben je al zo lang bij elkaar. Veel succes en plezier bij het regelen van de bruiloft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig zo op vakantie! Heel erg gefeliciteerd :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het op twitter/instagram gezien, nogmaals gefeliciteerd! Echt super =D. Ik vind het niet erg om af en toe een update te krijgen over je bruiloft

  BeantwoordenVerwijderen
 6. YEAH!!! Dan ook hier officieel blog felicitaties! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OCH wat leuk!! Dikke proficiat! Ik wens jullie samen héél veel geluk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeh super leuk ! Gefeliciteerd !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat geweldig voor je! Ik wens je alvast héél veel geluk met hem en natuurlijk een geweldige bruiloft!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GEFELICITAART!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf voor je! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog eens proficiat hè! Je mag altijd je trouwperikelen met ons delen :) Maar ik hoop dat alles vlekkeloos verloopt en dat je gewoon alles binnen budget kan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd!!! Veel succes met plannen en geniet vooral ook van alle voor pret!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ben ik toch blij voor je, geweldig nieuws! En je ring is werkelijk prachtig! Heel veel succes met het hele geplan en geregel, je krijgt vast het huwelijk van je dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd! Ik ben in mei getrouwd. Veel plezier en doe het op jullie eigen manier. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Had het al op Instagram gezien! Zo leuk! Proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk, gefeliciteerd! Ik zou 't niet erg vinden om er af en toe iets over te lezen en al zouden mensen 't niet leuk vinden, 't is JOUW blogje toch? Je bepaald toch zélf wat je leuk vind om erop te zetten? Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow meid een hele dikke proficiat! Het lijkt me leuk om zeker af en toe er een blogpost over te lezen. Geniet van jullie verloving!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waauw!Superleuk! Proficiat meid! Ik ben alvast nieuwsgierig naar de artikels!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, gefeliciteerd! Zalig dat je vriend het zo heeft gevraagd! Ik vind het geweldig mocht je er iets over schrijven, ik kan alle inspiratie gebruiken momenteel, ga volgend jaar ook trouwen en ik ben zo clueless, haha. Echt super voor jullie en een prachtige foto van jullie samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van harte Gefeliciteerd!!

  Het lijkt mij juist heel leuk om wat te lezen over het trouwen etc. Dat lijkt mij erg leuk omdat ik in hetzelfde (trouw)schuitje zit. Sinds 11 september ben ik verloofd en ookal hebben we nog niks gepland wegens omstandigheden toch zijn wij ons ook aan het orienteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wauw wauw! :D Congrats meid! :D Superleuk! :D Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is zo leuk! Gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben echt zooo blij voor jullie!! :D En het zou me heel leuk lijken om af en toe trouw update's te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat ongelofelijk leuk! Gefeliciteerd! Het lijkt me leuk dat je af en toe een post maakt over jullie plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen