donderdag 12 juli 2012

EOTD: My Pride My Rules

Ik heb jullie nog een look met mijn prachtige Wet 'n Wild Pride palette beloofd. Vandaag is het dan eindelijk zover! Een look gecreëerd bijna met alle kleuren uit deze palette.Wat ik wel heb gemerkt is dat matte kleuren in deze palette veel meer gepigmenteerd zijn dan shimmer kleuren. Eigenlijk kun je het beste mat met shimmer combineren om zo de kleur met de finish naar keuze te creëren. Voor intens wit heb ik wel vooral de matte versie van wit gebruikt.Overloop via aqua-blauw naar donker blauw vind ik heel mooi staan. Juist door die aqua-blauwe kleur ertussen wordt de boel niet zo hard, dan wanneer je een hele lichte met een hele donkere kleur mengt. Ook boven de arcadeboog heb ik deze kleur toegevoegd. Donker blauwe shimmery kleur langs de onderste wimperrand en witte shimmery highlighter maken de look af. Het resultaat is opvallend, maar niet heel erg schreeuwerig. En hoewel ik aqua-blauwe en groene kleuren steeds minder mooi vind, staat het in deze look wel verrassend goed.

11 opmerkingen:

 1. Erg mooie ooglook. prachtige kleurcombinatie zeg. I like

  BeantwoordenVerwijderen
 2. één van de beste die je tot nu toe gemaakt hebt vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ooglook, goede combinatie gemaakt met de kleuren! Blauw is echt een prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De look is zeker geslaagd, ik vind mat trouwens eleganten om een of andere reden, dan glans. Maar ik kan nu ook mijn leeftijd aan het goedpraten zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weetje, blauw staat jou volgens mij heel goed. Zo'n idee heb ik namelijk.
  Dit is ook weer een prachtlook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwwww :) Kan niet wachten tot de volgende look haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi gedaan, vind de blauwe kleur onder je onderste wimperrand super !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik zelf zelden (licht)blauw, maar ik vind wel dat je een mooi effect hebt gecreëerd. En het blauw langs je onderste wimperrand is inderdaad geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pride is zo mooi! kan je echt zo veel gaafs mee!! Hele mooie look, vind de matte kleuren zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen