maandag 30 juli 2012

EOTD: Sapphire in the Grey Dust

Deze look droeg ik vorig weekend. Ik had zin in een smokey look, maar niet al te heftig. Een zachte smokey? Zo gezegd, zo gedaan. Ik pakte mijn nieuwe mineralized MAC oogschaduws en die beleken er ideaal voor te zijn.Als basis voor deze look gebruikte ik mijn nieuwe Maybelline Color Tattoo (hier later meer over). Omdat de kleur van Color Tattoo mat was, heeft het ervoor gezorgd dat deze look verder ook niet al te shimmery werd. Een grijzig/blauwe kleur oogschaduw bracht ik over bijna mijn hele bewegende ooglid aan. Een beetje van donker-blauwe in de buitenste ooghoek en in de crease definieert deze look. In de crease is deze kleur uitgeblend en best wel hoog ook (vooral in de binnenste ooghoek). Dit zorgt voor een iets meer dramatisch effect.Langs de onderste wimperrand heb ik donker-groene kleur gebruikt. In plaats van eyeliner heb ik zwarte potlood van Estee Lauder gebruikt en een beetje uitgesmudged met dezelfde donker-groene oogschaduw. Als highlighter in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw heb ik een oogschaduw van Senna aangebracht. Deze is namelijk niet te licht en dus ideaal, vooral als je (nog steeds) een beetje bruin bent. Tot slot nog Sisley blush op mijn wangen en zacht roze kleur op de lippen.

11 opmerkingen:

 1. Mooie look! Je haar is al weer een stuk lichter meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look ! Die ga ik deze week ook es proberen. Lijkt me ideaal om vrijdag mee naar een bruiloft te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Ideaal voor een avondje stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg pretty! Vooral met dat groenige erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Smokey en toch zacht, ik zou hier ook nog mee naar het werk gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het staat je heel mooi! ga ik ook eens proberen, zelf gebruik ik nooit grijstinten, maar nu jup ik ga eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi, ik ben sowieso fan van smokey eyes en deze zachte grijze smokey staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen