zondag 15 juli 2012

Eve Pearl Salmon Concealer

Toen ik een paar jaar geleden Eve Pearl op YouTube ontdekte, raakte ik snel geïnteresseerd in haar eigen make-up lijn. Ik was dan ook heel blij om haar (en haar make-up!) op IMATS in Londen tegen te komen. Het is altijd afwachten wat je zelf van make-up gaat vinden, ook al wordt hij zo aangeprezen door iemand. Laten wij eerlijk zijn, Eve Pearl die Eve Pearl make-up laat zien - dat heeft ook commerciële doelstellingen. ;) Maar sinds ik dit merk op IMATS heb leren kennen, ben ik verkocht. Mijn Diamond Eye palette is gerust one of a kind te noemen, maar ook dit is een ware musthave geworden...In haar video's gebruikt Eve Pearl heel vaak Salmon Concealer en in de 9 van de 10 keer is het de kleur die ik ook gekocht heb, Light/Medium. Het unieke aan deze concealer is de kleur. Of eigenlijk kleuren. Er zitten namelijk twee tinten in: een lichtere en wat meer perzik-achtige. Het gekke is, deze twee kleuren passen bij alle huidskleuren, zolang je geen donkere huid hebt. Hoe licht of meer getint ik ook ben, de kleuren blenden perfect in mijn huid. Zoals Eve Pearl ook in haar video's zegt: wees niet bang om de donkerdere kleur te gebruiken, terwijl je verstand zegt dat je met lichte huid alleen de aller lichtste van de twee moet hebben. Dit zegt zij vooral als concealer onder de ogen gebruikt wordt, maar ook op roodheden en puistjes bleek medium kleur ideaal voor mij te zijn. Als hij toch net iets te donker is, dan mix ik hem met de lichte kleur en dan blend hij super mooi in mijn huid. Ook heb ik deze concealer bij Aziatische huid gebruikt (een paar tinten donkerder dan ik) en ook hier werkte hij ideaal bij.Op de foto's hierboven kunnen jullie swatches van beide kleuren zien. Natuurlijk is de binnenkant van mijn arm altijd lichter dan mijn gezicht, maar geloof mij, ook hier zouden de kleuren perfect in de huid geblend kunnen worden. Op de foto rechts zie je drie swatches: de aller linkse is mijn MAC concealer in NW25... oké, hoe gek is dit: een koele super lichte kleur en hij lijkt alsnog zo anders... en geel. Jullie begrijpen wel dat sinds ik deze salmon concealer gebruik, ik al mijn andere concealers heb laten liggen (met uitzondering van tattoo concealer, die gebruik ik alsnog om onzuiverheden te bedekken, hij is ook wat steviger, maar de kleur is helaas nog steeds veel te licht). De textuur is trouwens echt ongelooflijk romig. Door deze concealer te gebruiken, heb ik in de zomer nog minder behoefte aan foundation, hoe slecht mijn huid er ook aan toe is. Ik kan er best wel grote oppervlaktes mee bedekken, daarna afpoederen en klaar. Wat een heerlijk product is het toch! Tot slot nog over de dekking. Die is echt heel goed, maar doordat hij zo romig is moet je er wel een beetje mee oppassen. Zodra hij op je huid ligt, zal hij ook op zijn plaats blijven; deze concealer laat gelukkig geen glanzende finish achter.

Salmon concealer is online via de website van Eve Pearl te koop en kost 37 dollar (25-30 euro?). Schrik niet, Eve Pearl is geen budget merk. Behalve dat deze concealer absoluut zijn geld waard is, zul je hier heel erg lang mee doen. Ik heb die van mij sinds februari en je zou bijna kunnen zeggen dat ik hem vorige week gekocht heb.

10 opmerkingen:

 1. een kleur die ik nog niet veel gezien heb :) wel jammer van de prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goede concealer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sjoe, kan je het geloven dat ie nog steeds ongeopend in mijn lade light??, *schaam me diep*!!! Nu haal ik hem boven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er goed uit! Had via YT wel al eens van deze concealer gehoord, zou hem nog wel durven kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hm, nog nooit van gehoord. Ik ben sowieso wel fan van concealer die meteen in twee of meer tinten komt. Handig om te mengen en zo ben je altijd zeker dat je de juiste kleur vindt (of kan maken).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken haar niet maar het ziet er zeker goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit merk helemaal niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I'm intrigued! Iedereen lijkt er idd heel erg positief over te zijn en concealer voor onder de ogen vind ik altijd moeilijk te vinden. Vooral de textuur klinkt echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK kende de concealer al, wil hem al langer kopen. Moet ik mss toch maar es doen ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eve Pearl Make Up nu in Nederland te verkrijgen op www.bibicosmeticsshop.com

  BeantwoordenVerwijderen