zaterdag 21 juli 2012

In mijn Madeira-koffer: verzorging op vakantie

Ik ben nog net geen week terug, maar het lijkt allemaal al veel langer geleden. Tja, het weer in Nederland laat ons ook niet in de vakantiestemming komen/blijven. Vandaag wil ik laten zien welke verzorgingsproducten ik mee had naar Madeira, inclusief mijn mening erover.Voor het verwijderen van mijn make-up had ik Primark doekjes (de toppers!) en een mini Estee Lauder Gentle Eye Make-up Remover (vind hem eigenlijk niet zacht genoeg) mee. Ook mijn nieuwe Matis Youth Hand Cream moest natuurlijk mee. Het is een heerlijke romige handcrème met SPF10. Om mijn haar te beschermen heb ik Biolage spray van Matrix meegenomen. Deze heeft prima zijn werk gedaan, dankzij deze spray was mijn haar minder droog geworden door de zon. Na het zonnen heb ik steeds een paar druppels van verzorgende olie van Hair Doctor in mijn haar (en vooral de punten) gedaan. Heerlijk product, mijn haar genoot ervan en zag er stukken beter uit (binnenkort meer hierover). Ook had ik een klein busje Batiste droogshampoo mee. Ik geloof er steeds meer in dat dit merk de beste droogshampoo's maakt. Voor gezichtsverzorging had ik mijn Dermalogica crème mee, vooral omdat er ook SPF in zit. Maar eerlijk gezegd ben ik hier niet 100% tevreden over. Binnenkort zal ik ook hier meer over vertellen.Verder had ik qua gezichtsverzorging ook reinigingsgel van Jean Marin mee. Deze was ik flink aan het opmaken, maar uiteindelijk heb ik alsnog een beetje naar huis moeten meenemen (stond in de douche, toen ik foto's maakte :P). Ook had ik twee lotions mee: eentje van Biotherm (hier heb ik al eerder een fullsize van gehad, heerlijk mild voor mijn huid) en eentje van Origins. Die van Origins bevat een beetje alcohol, en ook al zal het een milde soort zijn, ik ben er geen fan van (je ruikt het zelfs, bah). Op vakantie heb ik hem geprobeerd op te maken, maar ik merkte dat mijn huid er niet beter van werd. Thuis ging hij uiteindelijk in de prullenbak. Hydraphase crème van La Roche Posay was er, net als vorig jaar, om mijn huid van verbranding te redden. Het blijft een fijne rijke crème die ik ook overdag heb gedragen om mijn huid te blijven hydrateren. Qua lichaamsverzorging had ik alleen bodylotion van D&G The One mee. Heerlijke geur, maar ik heb gemerkt dat deze bodylotion totaal niks qua hydratatie deed. Gelukkig had ik nog een mini blikje Nivea mee. Deze heeft mijn huid toch wel een beetje gered (alhoewel ik nog steeds hele droge plekken heb... voor de volgende keer: echt een hele hydraterende crème meenemen). Ook had ik op vakantie mijn nieuwe oogcrème van Matis mee en ik kan nu al zeggen, het is de beste die ik tot nu toe heb gehad. Ook hier binnenkort meer over. En tot slot, een deo van Nivea (vind de droge versie hiervan trouwens een stukje beter, maar op vakantie ben ik van de sprays). Al met al had ik zeker niet te veel mee; sommige producten kon ik beter door iets anders vervangen, maar oké. Voor de volgende keer. ;)

10 opmerkingen:

 1. Leuke producten allemaal. Ik nam vooral veel minis mee op reis en daar was ik erg dankbaar om, meer plaats voor schoenen zo :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat valt best mee qua hoeveelheid, had veel meer producten verwacht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's nog een nette selectie :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten! De primark doekjes zijn idd goed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goede producten! de hoeveelheid valt me mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post met goede producten, Wil je elkaar volgen?X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne producten! Vooral die Hydraphase van La Roche Posay, zo'n fijne dagcrème!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blog heb je :) goede producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen