dinsdag 10 juli 2012

Irish Coffee on my lips

De welbekende Jumbo Pencils zijn niet mijn ding... te romig voor mijn oogleden. Maar een romige Jumbo Pencil voor je lippen? Kan alleen maar fijn zijn! Wat was ik ook blij toen ik NYX bij Douglas in Utrecht tegenkwam. Een mooie nude Jumbo Lip Pencil kon ik niet weerstaan...Lip pencils hebben een zwart hulsje in plaats van wit zoals bij de eye pencils. Handig ook, zodat je ze niet door elkaar haalt. ;) Dat doorzichtig dopje heb ik nooit handig gevonden... eigenlijk is het wel handig, wil je niet helemaal onder de potlood komen te zitten, maar het is alleen niet zo stevig. Zelfs bij mijn eye pencils ging het al snel kapot. Ik ben benieuwd hoe lang deze het gaat volhouden.Irish Coffee is een prachtige neutrale kleur. Ik vind het meer een kleur van café au lait: heel licht beige. Alhoewel de ondertoon bij deze soms ook rozig lijkt. Dit is, volgens mij, een van de lichtste NYX kleuren, je moet er echt van houden. Maar wat mij betreft kan nude altijd wel. Het gemak van deze lip pencil is dat het een lippotlood en lippenstift in een is. Dit is ideaal als je je lippen snel wilt bijwerken.De textuur is heel romig. Het glijdt over je lippen. Hierdoor vind ik hem meer een lippenstift dan een potlood (als je niet oplet, zit je zo buiten de lijntjes). De pigmentatie is super. De intensiteit van de dekking kun je helemaal zelf opbouwen. Op de bovenste foto's zien jullie meerdere laagjes, precies de kleur die ik wilde. De houdbaarheid is prima, vooral als je niks eet of drinkt. Na een drankje zou ik toch weer bijwerken. Deze potlood droogt mijn lippen niet uit en gaat ook niet echt in de lijntjes zitten. Een makkelijk, simpel product dat overal naar toe meegenomen kan worden. De prijs lag rond 5 euro.

11 opmerkingen:

 1. Het komt mooier over op de lippen dan ik verwacht had.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel handig uit ! Ben zelf ook geen zo'n fan van de jumbo eye pencils en dat plastic dopje vind ik ook maar niets, die is bij mij ook al kapot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @De Ijsprinses: ik had net hetzelfde! Maar wel erg mooi moet ik erbij zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het erg mooi! Ben nu wel benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik nog nooit geprobeerd, ondanks ik een grote nyx fan ben, op de wishlisht! wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er inderdaad uit als een mix tussen een lippotlood en lipstick. Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, maar aangezien deze van NYX is, moet hij wel goed zijn. Ja, ik ben fan en dus bevooroordeeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heey leuke blog en je hebt er ook coole dingen op staan kom ook eens langs bij mijn blog en laat dan ook is een reactie achter xxxyoussi BLOG: www.thenewmusicxy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen