dinsdag 3 juli 2012

MAC palette swatches (deel 2) + look

Het is wel al een hele tijd geleden dat ik aan jullie deel 1 van mijn MAC palette heb laten zien. Vandaag is het eindelijk zo ver: deel 2 met vooral veel blauwe en paarse kleurtjes. Ook laat ik een look zien met deze MAC oogschaduws.Dit is dus duidelijk de koelste (en meest blauw/paarse) kant van mijn palette. De misvormde kleur is Club, die oorspronkelijk in mijn quatro palette zat (weten jullie nog, toen het depotten niet helemaal goed is gegaan? :P). Het heeft verder gelukkig geen effect op de structuur gehad. De rest waren mono's of refills en dat zie je gelijk. ;) Hierboven zien jullie twee rijen van oogschaduws: vanaf donker-bruine kleur naar lila en vanaf Club naar fuchsia kleur. Hieronder ook de swatches in deze volgorde.Smut is een matte grijzig bruine kleur (zie ook hier meer swatches)
Moon's Reflection is een licht blauwe kleur met hele fijne blauwe shimmer
Beautiful Iris is een lila kleur met een beetje blauwe shimmer.

Club leek in de eerste instantie veel op Blue Brown pigment, maar bleek helemaal niet zo te zijn, volgens deze vergelijking
Contrast is heel donker blauw met bijna een paarse ondertoon (zie ook hier meer swatches)
Stars 'N' Rockets is een prachtige fuchsia kleur met hele fijne blauwe shimmerEn hierbij de look! Ik heb veel kleuren uit mijn MAC palette gebruikt, vooral de hierboven genoemde kleuren. Ik moet wel zeggen dat de moeilijkste kleur Stars 'N' Rockets is, juist door enorm koele ondertoon van zo'n felle roze kleur. Je oogt hier al heel snel ziek mee, hoe goed je hem ook wilt combineren. Maar als je hem voorzichtig in een look gebruikt, dan kan het heel mooi staan. In deze look heb ik meer van Beautiful Iris gebruikt voor de binnenste ooghoek.In de arcadeboog heb ik ook een beetje van mijn prachtige blauwe Make-up Studio kleur toegevoegd... dit is eigenlijk al een vaste favoriet geworden, hij maakt elke look extra speciaal. Voor de rest is het, ondanks de kleuren, best een rustige look gebleven. Wel helemaal mijn ding, met kleuren die ik helemaal super vind. Qua genoemde oogschaduws heb ik niet echt aan- en afraders: dit keer vind ik ze allemaal even fijn. Je moet wel zulke kleuren durven te dragen, maar ik zou het zeker een keer uitproberen. ;)

13 opmerkingen:

 1. alweer heel mooi :) jouw ooglooks zijn echt sprookjesachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij staat zo mooi met alle varianten van blauw en paars, echt prachtig. Heel mooi palette ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moon's Reflection vind ik prachtig! Mooie look ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie ooglook en wat een pigmentatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je palette ziet er goed uit! En je look nog beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! En die look, wauwie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je maakt steeds weer prachtige looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moon's reflection is echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh wauw...! Wat een prachtige look:D Ik hou van blauw paarsige kleuren:D Stars n rocket staat ook al zo lang op mijn wishlist!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie swatches en ge-wel-dige ooglook :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie look! beautiful iris is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen