donderdag 26 juli 2012

Maybelline goodies voor mijn lippen

Maybelline heeft voor deze zomer twee nieuwe lipproducten uitgebracht: Popsticks en Super Stay 10H Tint Gloss. Beide zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van Peggy kreeg ik drie tinten om uit te proberen.Popsticks zijn erg leuk om te zien. Alleen die verpakking al is een eyecatcher! Fel, opvallen en vooral erg roze - lekker girly dus! Wat er binnen zit is nog leuker: het ziet er uit als lipstick maar dan jelly/doorzichtig. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleur op de lippen net zo fel zal zijn als in de verpakkingen. Het zijn namelijk een soort lippenbalsems die nauwelijks kleur afgeven. Wel ziet het er erg leuk uit. 020 Tropical Pink is roze met een oranje gloed. 040 Chrystal Pink is iets donkerder en ziet er minder neon uit. Popsticks ruiken zoet naar snoep. Ze hebben geen super romig textuur, maar geven wel een subtiele (en zo goed als kleurloze) glans aan de lippen. Ik voel niet dat ze mijn lippen extra voeden, wat ik wel weer jammer vind. Het zijn leuke hebben-dingetjes, maar persoonlijk ben ik er geen grote fan van doordat ik er geen effect van merk.Het product waar ik vooral nieuwsgierig naar was, is de nieuwe langhoudende gloss. De voorganger van deze gloss, 12H Super Stay Gloss, heb ik al eerder gehad en het was totaal geen succes. Deze zou dus een stuk beter moeten zijn... toch? Ik begin met de kleur. Hoe deze heet kon ik helaas nergens vinden. Aan de verpakking (vooral het dopje) te zien zou het fuchsia roze moeten zijn. Het bleek meer rood dan roze te zijn. Bij verschillend licht is de kleur weer anders: van bessenrood tot diep roze. Deze gloss is wel erg gepigmenteerd, daarom moet je heel voorzichtig zijn met het aanbrengen (wat mij niet helemaal gelukt was, maar oké).Op de foto hierboven zie je links een van de balsems (ik heb ze bewust niet beide geswatched, omdat je toch geen verschil zou zien) en voor de rest - de Tint Gloss. Zo zie je dat de kleur er anders uit kan zien bij verschillend licht. Zodra je de gloss aanbrengt voel je gelijk dat het een stain is. Het droogt je lippen een beetje uit, maar het gaat toch niet volledig in de lijntjes zitten. Na een tijdje voel je het nauwelijks meer zitten, je lippen behouden ook de glossy glans. Maar hoe zit het met de houdbaarheid? Die is prima... zolang je niks eet of drinkt. Na een klein hapje werd de kleur in het midden van mijn lippen een stuk lichter. Het avondeten overleefde de kleur helemaal niet. Toch wel erg jammer, ik had er iets meer van verwacht. Maar voor lange avonden zou dit een prima oplossing kunnen zijn. Wel blijven drinken met een rietje, wil je de boel niet verpesten. ;)

9 opmerkingen:

 1. De kleur vind ik mooi maar het is jammer dat het er zo snel vanaf gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja die popsicles blijven me intrigeren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die popsicles vind ik leuk, maar meer voor het hebben haha!
  Die lipgloss-ish vind ik mooi. Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur is mooi, maar wat jammer dat hij niet goed blijft zitten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ook de kleur erg mooi en echt wel jamemr van de houdbaarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die felle kleur op je lippen is prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben fan van de popsticks. Ze zien er inderdaad superleuk uit, en ik vind ze ook heel fijn om te gebruiken. Voor mij de perfecte combo van lippenstift, lipgloss en balsem.

  BeantwoordenVerwijderen