maandag 2 juli 2012

My own "PinkFairytale" t-shirt!

Een t-shirt met de naam van mijn site erop wilde ik al een tijdje.... nog in het .blogspot tijdperk. Maar nu ik mijn eigen domein heb, moet het natuurlijk al helemaal kunnen! Ik plaatste een bestelling bij Vistaprint en een paar dagen later had ik hem binnen: mijn eigen PinkFairytale t-shirt!Ik koos voor een simpel wit t-shirt. Ik heb bewust een goede brede maat genomen (M) zodat ik zeker wist dat het niet te strak zou zitten. Uiteindelijk zal ik dit t-shirt toch niet naar mijn werk dragen, het is meer voor bij mijn blog wereldje. ;) Maar goed, het ontwerp dan. Je kunt zelfs je eigen foto uploaden, maar ik koos voor een van de kant-en-klare ontwerpen. Het was trouwens nog best moeilijk om te kiezen. Je hebt namelijk behoorlijk wat keuze! Daar ging ik dan met mijn besluitloosheid... :P Maar uiteindelijk koos ik voor iets simpels, niet al te opvallend, maar het paste wel bij mij: vrouwen gezicht (lippen, oog en *typisch?* een schoonheids/moedervlekje). Ik was bang dat de afbeelding een soort plakkertje zou zijn, dus dat je het bijna zo eraf kan halen. Maar het viel mij enorm mee! Zoals op de foto hieronder te zien, zit de afbeelding behoorlijk in de stof, waardoor het hoogstwaarschijnlijk ook goed erop blijft zitten. Het t-shirt zelf is van katoen en zit inderdaad vrij breed, maar ik vind hem toch leuk!Als je op de site van Vistaprint wilt bestellen, dan moet je er wel rekening mee houden dat de genoemde prijzen exclusief BTW zijn. Ook de verzendkosten komen er nog bij. Ik koos voor de meest langzame levering en het heeft mij alsnog 5,25 euro gekost. Dat vind ik eerlijk gezegd vrij veel, omdat dit volgens mij geen pakket post was. De levertijd... tja, conform de betaling: ik bestelde mijn t-shirt op 10 juni en een week of 2-3 later had ik hem thuis. Ook heb ik ervoor gekozen om iets kleins op de achterzijde te zetten. Ook hier moet je extra voor betalen (bijna 5 euro). Wat er verder op mijn bon stond wat blijkbaar ook niet in de oorspronkelijk prijs zat was: M +2,64 euro en Standaard materiaal +0,61 euro (???). Het is dus niet allemaal zo overzichtelijk als je denkt en dat vind ik eerlijk gezegd jammer. In totaal betaalde ik 28,84 euro voor mijn customized t-shirt. Als ik van te voren alle voorgaande dingen zou weten, dan zou ik waarschijnlijk iets meer tevreden zijn, omdat veel nu overwachts kwam. Maar ach, dat laat ik even los, ik ben namelijk wel ontzettend blij met het eindresultaat! :)

11 opmerkingen:

 1. Hij is super mooi geworden! Wohooo! Nu kan je hem aan naar blogevents!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk en origineel shirt! Jammer inderdaad dat ze hun kosten niet van te voren specificeren en ik vind de levertijd ook behoorlijk lang. Maar je shirt is .. gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, vooral de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! zou hem zeker vaak dragen als ik jou was

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem echt zooo cool he!! Het is ook nog eens gewoon een leuk shirt! wel raar hoor, zo'n hoge prijs... maar ja, hij is wel echt heel cool geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen