zaterdag 14 juli 2012

Party Rockin´ with Enchanting Linda

Vorige week is Linda bij mij op bezoek geweest. Wij hebben er uiteindelijk een gezellig girls night out (of iets wat erop lijkt) van gemaakt. Stap nummer 1: tutten! Vandaag laat ik jullie mijn look zien.Diamond Eye palette van Eve Pearl vormt de basis voor deze look. Eigenlijk pak ik deze palette veel sneller voor als ik uitga (en voor winterse dagelijkse looks, wanneer ik meer zin heb in over de top shimmer). Ik heb de hele onderste rij (met wit, zilver en donker blauw) op de bewegende ooglid gebruikt, maar ook een beetje warmere bronzige kleur boven de crease toegevoegd.Voor de onderste wimperrand heb ik mijn favoriete Urban Decay potlood in Electric gebruikt. Daar bovenop heb ik kleuren uit Sleek Monaco palette gebruikt: van licht naar donker blauw. Voor mijn wangen heb ik een bruinige blush van MAC gebruikt. Op de lippen vond ik een fellere roze kleur beter staan dan helemaal neutraal ('s avonds mag het ;)). Ik heb eigenlijk van alles door elkaar gemengd. Hoe het trouwens komt dat ik op de foto's zo bruin ben... geen idee! Toen was ik nog in ieder geval niet op vakantie geweest. Wel een dag daarvoor een kwartiertje zonnebank (na xxx maanden) en een beetje zelfbruiner. Het licht zal ook goed zijn geweest. :P

Na het tutten zijn wij heerlijk sushi gaan eten en wij hebben Snow white & The Huntsman gezien (hele gave film!). De avond is afgesloten met een terras en (in mijn geval) een lekker biertje. Check ook zeker de look van Linda! Op een of andere manier is het dit keer heel neutraal geworden, niet wat wij van haar gewend zijn, maar nog steeds erg mooi. Ook haar haarkleur is heel gaaf - paars!

8 opmerkingen:

 1. Oeh je hebt een lekker kleurtje! : D Electric staat je trouwens echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ben er over uit. Blauw staat je geweldig goed! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Maar ik ben nu helemaal bouncy bouncy omwille van iets anders!!!! WOHAAAAAA!!! YOHEEEEEEE!!! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look! De turquoise eyeliner zorgt er echt voor dat je ogen knallen!!
  Ik lees allerlei felicitaties op Twitter ;-) nu word ik stiekem toch ook een heeeeel klein beetje nieuwsgierig ;-) Wat er dan ook te vieren valt: geniet er lekker van. Ook een dikke proficiat van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooi look! Ik hou niet van blauw, maar zo is het heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel erg mooi dat blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look! Vooral het blauw vind ik er echt super bij passen! Trouwens van harte gefeliciteerd zeg! Ik heb het van Peggy gehoord op twtter, waaauw!

  BeantwoordenVerwijderen