zondag 1 juli 2012

Scandaleyes Extreme Black Mascara

Scandaleyes is een van de nieuwste mascara's van Rimmel. Omdat Rimmels (samen met L'oreal) mijn favoriete mascara merk is, moest ik het natuurlijk uitproberen. Ik koos niet de "gewone" Scandaleyes, maar eentje in een zwart hulsje met felle oranje dop - voor extra black wimpers.En ik moet zeggen: ik ben tevreden! De aller eerste keer was ik niet zo onder de indruk, maar al na 2-3 keer merkte ik dat dit een mascara is die voor dikkere wimpers zorgt. Ik hou van mascara's die mijn wimpers laten opvallen en dat doet deze zeker wel. Lengte en volume in één, ideaal. Mijn wimpers kleven er wel een beetje mee aan elkaar, maar het gevaar van klontjes en spinnenpoten (zoals bij mijn vorige Rimmel mascara) is hier ver te zoeken. Maar ik gebruik toch altijd al een schaartje om mijn wimpers te scheiden, dus voor mij is het absoluut geen probleem. Het resultaat van dikkere, langere big lashes vind ik echt heel tof. Deze mascara blijft ook nog eens goed op zijn plek zitten en zorgt niet zo snel voor smudges en fallout.Het borsteltje is wel hudge, maar daar ben ik zelf inmiddels aan gewend, bijna elke nieuwste mascara heeft een giga borstel. Het is op zich niet zo moeilijk om ermee om te gaan, ik vind het zelfs sneller (met een beweging pak je al je hele oog). Maar misschien als je nooit eerder zo'n borsteltje gehad hebt, dat het dan een kwestie van oefenen is. Enig nadeel aan deze mascara: ik ben er nog niet over uit of mijn ogen er goed tegen kunnen. De laatste tijd heb ik een paar keer geïrriteerde oogleden gehad en deze mascara is een van de verdachte producten. Daarom gebruik ik hem nu niet dagelijks... maar wel zo goed als. :P Het verbaasde mij trouwens wel, omdat mijn ogen altijd goed op Rimmel reageren; en misschien is deze mascara ook helemaal niet schuldig, maar met ogen kun je niet te voorzichtig zijn.

13 opmerkingen:

 1. Ik heb deze mascara ook! Moest eerst ook wel heel erg wennen! Moet zeggen dat dit niet de beste mascara is waar ik ooit mee heb gewerkt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat raar dat hij misschien irriteerd :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken je probleem.Van rimmel london mascara krijg ik ook last van mijn ogen. Ik gebruik nu eigenlijk altijd mascara van Maybelline ;D Al ziet Scandaleyes Extreme er wel goed uit:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wauw, hij geeft een heel erg mooi effect! Wel apart dat hij een beetje irriteerd, misschien was hij in de winkel al open gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik tegenwoordig de mascara van Max Factor, false lash effect. ZALIGE mascara! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen dat je last krijgt van je ogen! Mij lijkt deze trouwens niet zo fijn, veel te groot borsteltje. Kan ik niet zo goed mee overweg haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi effect :D en wat een massive groot borsteltje XD

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er best goed uit, is ook zoiets dat ik zou gebruiken. Ik heb nog niet op veel mascara's reacties gehad, dus ik zou deze best nog eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook maar vind hem niet zo fijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit op de wimpers maar als hij de schuldige is van je irritaties is dat wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze nog nooit gebruikt! Heb eerst nog drie andere om op te maken shame on me

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, bij jou echt zo'n mooi resultaat! maar jij hebt ook gewoon lange wimpers ;) wel apart dat je pgen gingen irriteren...

  Ik heb de gewone scandal eyes mascara, vind hem opzich wel goed,alleen klontert het best veel bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het geeft je wimpers echt een mooi effect. In het begin was ik ook niet zo onder de indruk, maar later inderdaad toch tevreden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen