maandag 16 juli 2012

Sleek 2012 Collection: Glory

Dat Sleek speciaal voor de Olympische spelen een prachtige collectie heeft uitgebracht, hebben jullie al eerder kunnen lezen. Blush en pout polish in rustige bruine tinten vind ik nog steeds prachtig. Maar het pareltje uit de collectie is, zoals altijd, de palette... ik snap heel goed waarom de rest zulke rustige kleuren had... mag ik jullie aandacht voor opvallende Glory palette!De vormgeving is net als bij blush en pout polish: kartonnen doosje met een opvallende print en palette zelf is mat zwart met glanzende letters. Maar de inhoud is natuurlijk nog veel belangrijker... dus daar zijn alle felle kleuren gebleven!Zoals wij gewend zijn van LE's van Sleek hebben alle kleuren een naam. Ik heb altijd de neiging om dat plastic dingetje snel weg te gooien, maar je zou het eventueel kunnen gebruiken als een middenlaag in de palette (tussen spiegel en oogschaduws). Dit is trouwens mijn eerste palette waarbij de pans geen patroontje hebben. Dit is nieuw van Sleek en ook wel even een kwestie van wennen. Het patroontje kon goedkoop ogen en dit is op zich iets meer stijlvol.Oogschaduws bij normaal, indirect licht......en nog een eye candy in de zon. Prachtig! De palette is duidelijk te verdelen in twee rijen: de bovenste rij met wat rustigere kleuren en vooral veel highlighters, en de onderste rij met felle vrolijke kleurtjes. Perfecte balans! In elke rij zit 1 mat kleurtje. Het is dus duidelijk geen palette voor matte kleuren liefhebbers. Alle oogschaduws hebben een metallic-achtige glans, wat ik persoonlijk prachtig vind. Vooral bij zulke tinten! Laten wij eens kijken...De bovenste rij - rustigere kleuren.
Tube: lichte shimmery highlighter, bijna mijn huidskleur, vandaar ook niet zo goed te zien.
Overground: lijkt beige in de pan, maar bleek meer parelmoer wit te zijn.
Bakerloo: metallic midden bruin.
Jubilee: heel licht lila/witte highlighter.
Platform: matte grijze kleur.
Northern: is de donkerste kleur, heel donker blauw met shimmer.De onderste rij bevat de meest opvallende kleuren.
District: zee-groene kleur met shimmer.
Hammersmith and City: fel shimmery Barbie roze met koele ondertoon.
Picadilly: paars-blauwe kleur met blauwe shimmer.
Circle: shimmery felle gele kleur.
Victoria: aqua-blauwe kleur.
Central: matte rode kleur met een beetje roze erin.En nog eens alle kleuren bij elkaar. De onderste rij is natuurlijk mijn favoriete rij, maar de bovenste rij is prima voor balans. Twee matte kleuren zijn iets minder goed gepigmenteerd dan shimmery kleuren, maar je kunt ze alsnog goed opbouwen. Ik ben echt verliefd geworden op deze palette, terwijl ik het niet zo verwacht had. Ik mis ook totaal niet zwart of bruin. Dit zijn de leukste kleuren waar je lekker creatief mee bezig kunt zijn. Maar ik weet ook zeker dat je met deze palette ook rustigere looks kunt creëren. Ik ga deze palette de komende tijd zeker met veel plezier gebruiken!

Sleek 2012 Collection is te koop bij Enchantra.

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het palette echt super mooi! Jammer van bepaalde kleurtjes dat ze wat minder gepigmenteerd zijn, maar bon. Desondanks prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok. Kleuren zijn niks voor mij. Maar die namen!! HELLO LONDON BABY!!! Daarvoor alleen zou ik het al doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de kleuren spreken me niet echt aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij zijn de kleuren ook niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind de kleuren juist wel erg gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het palet niet kopen, denk ik. De felle kleuren zijn net iets te veel buiten mijn comfortzone :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah Sleek Makeup... Love it! Ik ben echt een grote fan. Ik heb alle Sleek eyeshadow palettes. En hoewel ik het echt niet nodig heb, heb ik toch veel zin om ook dit palet te kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het palette ook net besteld, ookal gebruik ik niet zo vaak felle kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette ! :-) Ik heb nog steeds geen sleek palette eigenlijk, Gebruik vaak pigments en voor de afwisseling naked 1

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig palette! De onderste rij is idd heel erg mooi, vooral het geel ziet er zo goed gepigmenteerd uit, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een práchtige kleurtjes, betwijfel alleen of ik ze allemaal echt evenveel zou gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil dit palette nog zo graag hebben! Wil hem echt aan mijn Sleek collectie toevoegen <3

  BeantwoordenVerwijderen