woensdag 11 juli 2012

Sleek 2012 Collection: Honor & Pride

Sleek blijft maar de mooiste limited editions op de markt brengen. Ook speciaal voor Olympische spelen in Londen hebben zij mooie kleuren bedacht. Vandaag wil ik aan jullie de blush en (mijn eerste!) pout polish laten zien.Aller eerst de verpakking. Hoe cool is die! Ik ben echt niet iemand die kartonnen verpakkingen bewaart, maar dit is gewoon zonde om weg te gooien!De omhulsel van de producten zelf is de standaard Sleek verpakking: mat met glanzende letters. Ik weet dat veel mensen het zonde vinden dat op het doosje van LE's ook niet zo'n mooi patroontje te zien is, maar eerlijk gezegd vind ik het niet eens erg. Zo ziet het er simpel, maar stijlvol uit. Je kunt ook zo zien uit welke collectie het product komt.Sleek heeft er dus duidelijk rekening mee gehouden dat dit een zomer collectie is. Honor heeft een bronzige kleur, ideaal vooral bij een zomers huidje. Dit is dus bij deze mijn mee-op-vakantie-blush! De kleur is prachtig. Ik weet zo niet welke ondertoon deze heeft, maar ik neig meer naar koel. Er zit een hele fijne shimmer in, maar het effect is zeker niet too much. Ik wil dit zelfs bijna een bruine versie van Rose Gold noemen. De pigmentatie van Sleek blushes is altijd verbluffend. Je hebt er ook een beetje van nodig om een mooie kleur op je wangen te creƫren of om ermee te contouren.Waarom ik nog nooit eerder een pout polish heb gehad is heel simpel: de verpakking is niet echt lange-nagels-proof. Nu ik Pride een paar keer gebruikt heb moet ik toegeven dat het eigenlijk enorm meevalt. Gelukkig is de opening van deze gekleurde balsem groot genoeg zodat je makkelijk met je vinger er overheen glijdt, zonder met je nagel er middenin te zitten. De kleur van deze pout polish is ook bronze-achtig. Ook hier zit een beetje shimmer in, maar deze is verder niet echt te zien op de lippen. Extra bonus: de aangename zoete geur... ruik ik chocolade? Alleen de nasmaak vind ik een beetje bitter, maar het is bij mij altijd een kwestie van wennen, op een gegeven moment zal ik dit niet eens merken. Ik zeg, een goed geslaagde kennismaking met pout polishes!De swatches! Blush aangebracht met een veeg en uitgeblend. Zoals jullie kunnen zien, kun je hem dus flink opbouwen. Pout polish geeft niet veel kleur af, maar wel precies genoeg om de eigen kleur van mijn lippen mooier en iets intenser te maken.

Sleek 2012 Collection is te koop bij Enchantra.

14 opmerkingen:

 1. Ik vind het glansje van de lipbalsem heel mooi!
  Zo een blush zou me denk ik niet staan met mijn snowwhite huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het oogschaduwpalet uit deze limited edition collectie ben ik niet gek, maar deze twee zijn wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, die blush is toch wel heel mooi! Ik heb net het oogschaduwpalette en de pout polish aangeschaft en ben daar heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De pout polish is erg mooi! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige items heb je gescoord uit deze collectie, wow! Vooral de blush vind ik heel erg mooi! Fijn om te weten dat de pout polishes wel degelijk lange nagel proof zijn want dat hield me ook altijd tegen ze te halen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor mij zijn beiden eerder warm hoor, door die bronzige bruine toon die erin zit. Prachtige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die blush is vast mooi inderdaad op een gebruinde huid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ze zijn beide echt heel erg mooi! De blush heeft echt een ideale kleur vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De blush is echt zo mooi! eindelijk eens een duidelijke review erover ik kon de kleur niet inschatten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De blush is prachtig ! Echt een leuk zomers kleurtje !

  BeantwoordenVerwijderen