zaterdag 7 juli 2012

Unboxing bestelling JohnBeerens.com + winnares van de winactie

Een tijdje geleden heb ik een bestelling geplaatst bij JohnBeerens webshop. Wie John Beerens is hoef ik, denk ik, niet meer uit te leggen (en anders typ zijn naam in de zoekbalk hier rechts in). Ik zei al eerder dat deze webshop prachtige merken verkoopt, niet alleen wat haarverzorging betreft, maar ook skincare. En sinds mijn voorraad van beide een beetje aan het opraken is, heb ik besloten om een bestelling hier te plaatsen. Tja, en dan ga je ervoor zitten... uiteindelijk moest ik mezelf echt inhouden, ik zag namelijk veel meer moois! Maar dat is dan voor de volgende keer. Kijken jullie mee naar mijn buit?Whehe, I know... Best veel, maar ik ben super blij met alles en kan niet wachten om alles te gaan proberen! Hebben jullie trouwens nog die hele grote fles Biosilk gespot? ;) Tot vandaag hebben jullie de tijd gehad om mee te doen met de winactie. Vandaag is het dan ook een mooie dag om de winnares bekend te maken. Diegene die deze mega Biosilk fles krijgt, is....
Rivka!! Gefeliciteerd! Hopelijk helpt Biosilk tegen uitdroging door chloor en maakt je haar date-proof! ;)
Stuur mij snel (binnen een week) jouw adresgegevens op, zodat het pakje jouw kant op komt! Houd er rekening mee dat het wel even kan duren in verband met mijn aanstaande vakantie. Ik wens je alvast veel plezier ermee!
Ik moet wel zeggen dat het lastig was om te kiezen. Vooral 2 inzendingen sprongen er echt uit... uiteindelijk heeft random.org de winnares uit deze twee moeten kiezen. Ik wil alle andere meiden heel erg bedanken voor het meedoen! Binnenkort komt er zeker weer een nieuwe winactie!

5 opmerkingen:

 1. Fijne producten heb je besteld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Rivka. Je hebt trouwens echt een leuke bestelling geplaatst. Ben benieuwd wat je van de Conditioner van Beverly Hills vind. Owwh, de Chi Ceratine <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woeiiiiii wat leuk dat ik heb gewonnen!! :)
  Ik mail mijn gegevens na mijn schoonheidsslaapje door :)

  BeantwoordenVerwijderen