donderdag 5 juli 2012

Urban Decay Goddess (swatches + look)

Ik en blauwe oogschaduw.... liefde op het eerste gezicht! Ik hoop dat jullie hier nog niet moe van worden (en anders gewoon zeggen!), maar ik heb er dus weer een... zoals jullie in mijn laatste shoplog ook konden zien. Hallo, Urban Decay!Omdat alle Urban Decay oogschaduws tegenwoordig een nieuwe verpakking hebben, zijn alle "oude" oogschaduws in de sale gegaan. Erg fijn dit! 30% korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Vooral toen ik de kleur genaamd Goddess zag.... donker blauwe kleur met hele fijne shimmer. Must have it!Op de swatches lijkt het of deze kleur een bruin-achtige basis heeft. Het is in ieder geval donker met veel blauw er doorheen. Deze kleur lijkt misschien een beetje op Midnight Mist van Too Faced, maar alleen op het eerste gezien. Too Faced kleur heeft veel meer paars in zich en Goddess is echt donker blauw. In de look hieronder heb ik beide kleuren verwerkt en daar kun je het goed aan zien: Midnight Mist is in de binnenste ooghoek en Goddess - bijna over de hele bewegende ooglid. Urban Decay oogschaduw vind ik trouwens ook nog eens veel makkelijker met het aanbrengen.Zoals jullie in de look ook kunnen zien valt de kleur toch best donker uit, maar hij is niet overdreven donker. Persoonlijk vind ik blauw smokey eyes altijd net iets interessanter en zelfs zachter staan dan zwart en donker-bruin. Tja, ik en blauw... ;) Langs de onderste wimperrand heb ik een Sugarpil pigment aangebracht. Dit geeft nog iets extra's aan de look. Een beetje bruine kleur in de crease staat ook wel altijd mooi bij blauw, het geeft ook een soort warmte aan de look. Maar het belangrijkste is dat Goddess in deze look centraal staat... ook ondanks de opvallende Sugarpill pigment valt Goddess zeker op.

12 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig! Ik ben dol op UD oogschaduws!! Ik ga snel kijken bij Sephora want als ze met 30% korting worden verkocht wil ik er ook nog wel een.. of twee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm wel heel erg mooi! Hij staat je ook super goed :D Dat donkerblauwe kun je goed hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat is dit toch weer een mooie look! UD oogschaduws zijn altijd goed gepigmenteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtige kleur! Staat je ook erg goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, echt prachtig ! I looooove UD, the best eyeshadows in town!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Prachtige kleur blauw zeg! Staat jou ook super goed trouwens:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is fantastisch mooi! Veel mooier dan bruin inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi en een prachtige verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag hem al in het shoplog filmpje voorbij komen. Deze is echt prachtig <3
  Pure liefde.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat echt heel mooi bij je ogen! Urban Decay is echt een fijn merk, zeker als je er nog korting bij krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen