dinsdag 24 juli 2012

Urban Decay Roach & Hot Pants (+ look)

Laatst was ik weer eens in Utrecht... niet eens om te shoppen... maar toch, je kent het wel, "heel even kijken hoe het bij de Sephora gaat". En dan zie je ze liggen: Urban Decay (oude) mono's met niet 30%, nee, maar met 50% korting! Ik zou gek zijn als ik die zou hebben weerstaan! (toch? :P) Maar 1 is niet genoeg, nee, ik nam er 2 mee. Gelijk ook mezelf voorgenomen dat ik voorlopig genoeg Urban Decay mono's heb... ;)Na Goddess zijn dit best wel neutrale kleurtjes te noemen. Het was vooral de bruine Roach die gelijk mijn aandacht had. Bruin met rode ondertoon! Bruine oogschaduw moet bij mij of heel donker en koel zijn of een rode ondertoon hebben (ook koel, maar net iets meer bijzonder). Roach leek dan ook een perfecte kleur voor mij... en al helemaal toen ik het dekseltje open deed.Roach is perfect! Hij heeft een heel klein beetje rood in de ondertoon en dat maakt hem toch erg draagbaar. De kleur heeft geen overduidelijke shimmer, meer een satijn-achtige glans. Prachtig! Ook heb ik een licht roze kleur meegenomen, genaamd Hot Pants. Het is zo'n kleur die je altijd kunt gebruiken. Het is een hele koele highlighter met een frosty finish. Voor onder de wenkbrauw vind ik hem iets te licht (alhoewel, misschien als je hem heel voorzichtig aanbrengt), maar hij is ideaal voor in de binnenste ooghoek.Hieronder kunnen jullie zien hoe ik beide kleuren in een look heb verwerkt. Roach over bijna hele bewegende ooglid en Hot Pants in de binnenste ooghoek. In de buitenste ooghoek en in de crease heb ik Lounge van Urban Decay gebruikt (blue/brown-achtige kleur). Deze is vooral in de crease uitgeblend en gecombineerd met een zachte bruine kleur van Rituals.En ik kon het niet laten... zien jullie dat rood langs de onderste wimperrand? Dat is de felle rode oogschaduw uit Sleek Glory palette. Doordat ik het alleen in het midden heb aangebracht ziet het er niet uit alsof ik uren heb gehuild. Sterker nog, ik vind rood juist een van de mooiste kleuren om de blauwe ogen te accentueren. Voor mijn wangen heb ik gekozen voor Sleek Honor blush. Ik denk dat dit een van mijn favoriete neutrale looks wordt: neutraal, maar toch met een zekere twist.

13 opmerkingen:

 1. Weer een hele mooie look! goede pigment ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het zijn echt heel mooie kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecombineerd zijn ze ook prachtig zeg! Los ook natuurlijk, maar oke :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleuren! Ik vind dat je eens iets met oranje op je ogen moet doen, dan knalt blauw pas echt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee joh, oranje is veel te warm voor me :) een beetje kan nog wel, maar met rood knalt het pas echt.

   Verwijderen
 5. zeker mooie tinten :D ook een super pretty look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet mijn kleuren, maar je hebt er wel een leuke look mee gecreƫerd, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! Urban Decay oogschaduws vind ik het fijnste om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ooglook is echt leuk gemaakt, heel veel verschillende rosige tinten maar toch echt wel verschillend! Met 50 procent korting, dat je niet het halve schap hebt meegenomen =]

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes!! Vooral de lichtroze vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen