zondag 22 juli 2012

Video: Madeira impressie en shoplog

Het laatste artikel over mijn afgelopen vakantie! Een video is een goede afsluiter, toch? ;) Ik heb besloten om alles in 1 video te stoppen: het is misschien wat langer (alhoewel.. 13 minuten), maar dan zien jullie gelijk alles... of in ieder geval veel. Seat back and relax! :)In mijn shoplog was ik nog twee dingetjes vergeten! Ik had nog Sony oordopjes voor mijn iPod gekocht (spannend...) en lippenbalsem van Springfield (waar ook het jasje enz. vandaan komt) die naar piƱa colada ruikt... mmmm... :) De eerste paar dagen was het best bewolkt, dat is ook in de video te zien. Maar daarna hebben wij volop van de zon genoten! Kortom, heerlijke vakantie!

9 opmerkingen:

 1. Ziet er niet goor uit! Ik kreeg er meteen zin in! Mooi eiland, van wat ik er hiervan te zien krijg! Sexy pumps trouwens :)En trouwens, sterretjes zijn ALTIJD in! Vraag maar aan PegSTAR :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dacht er daarna ook meteen aan :P

   Verwijderen
 2. Leuk filmpje ! Zou wel graag es naar Madeira gaan ook, ziet er een mooi eiland uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk filmpje en zo te zien eb je goed geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, wat een prachtig eiland zeg! Leuke video's heb je gemaakt! En je hebt toffe spulletjes geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die deuren! Wat gaaf :)
  En het jasje vind ik ook heel tof! Mooi eiland he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel! :D het jasje is inmiddels een grote favoriet geworden ^^

   Verwijderen
 6. Oooh een video super leuk! alles ziet er erg mooi uit en leuke spullen heb je geshopt

  BeantwoordenVerwijderen