vrijdag 13 juli 2012

Wie te volgen op Instagram (4 aanraders)

Uhm ja, ik heb een kleine verslaving wat Instagram betreft. Het is dat ik er geen geschikte telefoon voor heb, maar anders was ik er de hele dag mee bezig. Zo op mijn iPad is het ook wel goed te doen... het ontwikkelen van een verslaving. ;) Ik vind Instagram vooral heel inspirerend, ook wat beauty betreft. Ik volg best veel mensen, ook veel Nederlandse en Belgische bloggers. Maar ik besloot om een selectie van andere "buitenlandse personen" te maken die mij dagelijks inspireren...

@darakaye
Deze dame ken ik nog van YouTube. Zij heeft alle ingrediënten om heel oppervlakkig over te komen (lang haar (overigens zonder extenssions!), zonnebank-bruine huid en de manier waarop zij praat), maar op een of andere manier blijft zij leuk. Check ook haar website BelleDuJour. Ik volg haar ook op Instagram vooral om alle foto's van New York die zij wel eens plaatst. Echt zo'n moment van wegdromen... ooit hoop ik alles met mijn eigen ogen te zien! :) Ook laat zij foto's zien van haar sieraden, hond, vriend, tassen, make-up.. typische dingen van een New Yorks meisje.@michellefawn
Michelle Phan is een hele bekende op YouTube. Om eerlijk te zijn, vond ik vroeger haar tutorials iets leuker, maar toch kijk ik het nu nog steeds met veel plezier. Het is steeds net een kort filmpje, super leuk om naar te kijken. Zij heeft ook niet voor niks een contract getekend met Lancôme. Op haar Instagram laat zij hele spontane foto's uit haar dagelijks leven zien (inclusief haar boyfriend, een model!), previews van de tutorials, maar ook officiële gebeurtenissen, zoals een Lancôme event van laatst.@loreleicakes
Lora heb ik heel toevallig ontdekt en een ding zeker: zij maakt hele inspirerende looks! Prachtige kleurecombinaties, maar zij is ook diegene die al tientallen variaties van ombre lips heeft gemaakt.@paul7agami
Paul is een van mijn laatste ontdekkingen op Instagram. Deze Russische jongen/man maakt de meest prachtige foto's van steden die je maar kunt bedenken. Echt van die foto's waarbij je zo kunt wegdromen... of ik zit in ieder geval voorlopig alleen maar te kwijlen. Door gebruik van filters zijn zijn foto's vaak een tikje mysterieus, heerlijk om te zien. Het waren eerst vooral foto's van Moskou, maar nu gooit hij Instagram ook vol met foto's van Parijs... en wow, wat is dit mooi!Door alleen "popular" pagina steeds te vernieuwen kan ik echt minutenlang (urenlang klinkt weer veel :P) bezig zijn. Als jullie nog dit soort aanraders kennen, laat het mij weten! Je kunt nooit te veel inspiratie hebben. En als je mij wilt toevoegen: @fairynowings.

6 opmerkingen:

 1. Wauw die van Lorelei lijkt me erg leuk om te volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik weet weer wie ik moet zoeken op Instagram! Michelle Phan volgde ik ook al en inderdaad, haar oude filmpjes vond ik ietsje leuker. Maar ze doet het wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paul is gewoon fantatisch! Wat een mooie Instagrammen maakt deze jongen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen Michelle volg ik! De rest ken ik niet (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die volgde ik allemaal nog niet, maar dat ga ik nu zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen