vrijdag 6 juli 2012

Yellow NOTD: Herome Utreg

OPI heeft de Holland collectie, maar ook Herome heeft er een dit jaar uitgebracht. Hoe kon het ook anders: een Nederlands merk dat achterblijft? ;) Terwijl OPI met namen kwam waar Nederland om bekend staat (haring, windmolens, rode lampjes...), heeft Herome zijn lakjes naar steden genoemd. En als er dan een nagellak tussen zit die Utreg heet... ik moest hem hebben! Het was wel even slikken: gele kleur? Ik? Maar ja, het is wel Utreg...En toch bleek gele kleur op mijn nagels minder eng te zijn dan ik dacht! Misschien komt het doordat dit geen knal-kleur is, maar meer gelig goud. En misschien komt het ook door al die glitters die de kleur luchtiger maken. Uiteindelijk heb ik Utreg een paar dagen gedragen zonder de neiging te hebben gehad om de kleur van mijn nagels te verwijderen. Het stond zelfs best subtiel, waardoor het makkelijk naar mijn werk gedragen kon worden. Ik moet dit ook niet wekelijks doen (en trouwens, elke week dezelfde kleur dragen zou sowieso saai zijn :P), maar zo nu en dan is dit best te doen!Voordat ik het lakje kocht, wist ik al dat hij niet heel dekkend zou zijn. Dit schijnt iets typisch voor gele nagellak te zijn, en de shimmer erin maakt nagellak vaak ook nog eens minder dekkend. En toch viel het wel mee. Op de foto's draag ik 2 laagjes, misschien dat een derde laag wel volledige dekking zou geven. Het aanbrengen ging best soepel (het kwastje is niet te breed of te smal) en de droogtijd was prima. Goed werk van Herome.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind Herôme lakjes over het algemeen wel ok, maar gel, sorry, da's echt niet mijn ding, da's voor de jeugd. Oh wacht eens, jij bent jeugd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best een mooi kleurtje! Ik ben alleen niet zo fan van de lakken van Herôme, ze chippen zo snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur!

  http://xcomemoda.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geel is echt niets voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje, maar geel is echt niet mijn (nagellak) kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die naam is echt supercool!! Lakje is ook wel mooi! heb ook zo'n soort gele kleur, van Rimmel

  Hahaa, die Yellow M&M gluurt even mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf kleurtje, al houd ik meer van een oranje ondertoon bij geel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind bij deze die "doorschijning" niet heel storend! Lekker zomers kleurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad is de dekking wat minder, al vind ik de shimmer erin toch prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij lijkt me toch vrij dekkend. Zelf durf ik dat niet dragen :D

  BeantwoordenVerwijderen