dinsdag 7 augustus 2012

3x YouTube favorite: beauty short movie

Ik ben gek op YouTube, ik kan er de hele avond mee vullen. Vooral als ik er een paar dagen geen aandacht aan heb besteed, heb ik genoeg kijkplezier voor een paar uur. Vandaag wil ik een drietal video kanalen met jullie delen. Voor sommigen ongetwijfeld bekende gezichten, maar misschien ook een paar ontdekkingen. Ik volg natuurlijk een heleboel beauty guru's. De filmpjes van een aantal guru's vind ik niet zo zeer leuk om te zien om iets te leren, maar vooral door de manier waarop deze filmpjes gemaakt zijn. Het is net of je een short movie aan het kijken bent. Heel erg leuk gedaan, kort en vooral erg boeiend. Kijk maar mee!


Andrea's Choice >> Andrea is een leuke, spontane, vrolijke en vooral creatieve meid die ook nog eens goede looks heeft. Haar nonchalante manier van tutorials maken en enthousiasme steken aan.


Michelle Phan >> over Michelle heb ik al eerder geschreven in mijn artikel over Instagram. Zoals ik al zei vind ik haar tutorials steeds simpeler worden, maar de kwaliteit van de filmpjes wordt steeds leuker. Deze tutorials kijk ik dus echt alleen om te kijken, alhoewel ik nog steeds ook van Michelle e.e.a. kan leren!


MooshVille >> dit is het jongste kanaal, gecreƫerd door Olga Kay. Olga volg ik al een tijdje, zij is (prettig) gestoord en onnozel grappig. Haar Russische roots hebben van zichzelf laten weten: nu heeft ook Olga Kay een eigen beauty kanaal. Het belooft iets super leuks te worden, alhoewel ik nu nog niet extreem enthousiast ben. Maar het is ook weer zo'n kanaal om gewoon te gaan kijken. Alleen pyjama party's vind ik tot nu toe het minst boeiend, omdat er veel te veel gepraat wordt. Maar goed, ik word wel steeds meer nieuwsgierig!

9 opmerkingen:

 1. Hmmmm... de hoogste tijd voor een rijpere dame om een youtube kanaal aka guru aka tps aka whatever te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die zijn er vast wel! Er zijn verschillende guru's. Maar die volg ik dan weer niet :P

   Verwijderen
 2. Leuke favorieten, de eerste twee kende ik al en ben helemaal met je eens. Voor de laatste, wat is die meid druk, vijf kanalen! Ze klinkt wel aardig en een beetje druk =]

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste en derde kende ik nog niet, thuis eens nader bekijken. Maar zoals Peggy zegt, tijd voor wat volwassenere dames - misschien kan Peggy een eigen kanaal beginnen? :) Ik merk dat ik zelf ook liever volwassen vrouwen volg dat heel jong talent, gewoon omdat ik mij daar meer mee kan vereenzelvigen. Gelukkig heb ik er zo al enkele gevonden, maar er mogen er gerust meer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De derde ken ik nog niet, haha inderdaad prettig gestoord! Ze heeft wel veel kanalen, zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Michelle Phan <3 Die laatste kende ik niet maar ze is cool hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten. Ga de eerste eens wat beter bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke filmpjes! Ik vind Annie Jaffrey leuk om te kijken.. :)

  BeantwoordenVerwijderen