woensdag 22 augustus 2012

Blond again! (with a hint of red)

Ik was nog nooit zo blij om mijn uitgroei weer te zien. Eindelijk weer naar de kapper... MIJN kapper. Ook al was de kleur een stukj lichter dan aan het begin, ik was mijn redhead drama behoorlijk zat. Ik vond mijn haar nog steeds te donker en het voelde als iets wat niet meer bij mij paste. Blond haar is duidelijk meer mijn ding geworden. Ik wilde het terug.En het is gelukt! Ik wilde mijn haar een heel stuk lichter, maar nog steeds met rode of bruine lowlights er doorheen. De kapster heeft er veel highlights in gezet. Ik dacht dat ze ook donkere lowlights zou opfrissen, maar dat vond zij uiteindelijk niet nodig. En terecht! Volgens mijn kapster wordt de kleur bij lang haar vooral in de punten heel dof. Je moet dus wel bepaalde tinten vermijden om dit te voorkomen. Ook moet je voorzichtig zijn met rood. Als je haar regelmatig geverfd wordt en je punten doffer worden, dan kun je er op een gegeven moment niet zo veel meer aan doen. Dus voorzichtig experimenteren. Het rood aan de onderkant heb ik gehouden. Ze heeft het nog zelfs mooier gedaan, voller. Love it!Nu heb ik dus rood aan de onderkant en nog een beetje plukjes. Ook mijn pony heeft zij weer perfect gestyled.. zo kan ik het dus zelf echt niet. Ik heb aan mijn kapster trouwens ook verteld dat ik volgend jaar ga trouwen en - oh oh oh - jullie hadden haar gezicht moeten zien. Zo leuk! :) Ik heb ook begrepen dat zij bruidskapsels doet, dus dat wordt volgend jaar even overleggen. Zij is in ieder geval diegene aan wie ik mijn haar voor 100% vertrouw... en dan te bedenken dat mijn kapster volgens mij iets jonger is dan ik. Maar goed, voorlopig ben ik heel happy met mijn blonde lokken! Nu ik het thuis weer een aantal keer gewassen heb (het is inmiddels een week geleden dat ik bij de kapper was), lijkt het of dat blond niet meer zo licht is en of dat rood iets meer naar voren komt. Misschien valt het allemaal mee, maar de kleur zoals op de foto's is in ieder geval ook mijn doel voor de volgende kleurbeurten. Zo wil ik het houden. Het is definitief, ik ben donkere haarkleur helemaal ontwend. Hallo, mijn dierbare blond!

15 opmerkingen:

 1. Ziet er tof uit meid! Fijn dat je er blij mee bent en het zou super zijn als je kapper je bruidskapsel ook doet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is mooi gedaan zo ! Ik had een tijd terug een hele fijne kapper ontdekt die zowel mooi kon knippen als kleuren, tot ze de laatste twee keer, toen ik wat highlights vroeg, er knalblonde in stak, terwijl ik donkerbruin haar heb. Dan maar weer op zoek naar een andere kapper :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er echt gaaf uit :D staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Wat heb je prachtig lang en dik haar, ik ben jaloers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, zoiets had ik ook alleen dan met bruin haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je haar nu super! Dat andere was gewoon zonde van je haar!
  Maar je kapster heeft zichzelf bewezen dat ze voor jou dé kapster is hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, wat klink je opgelucht! Staat super, en ben nu al benieuwd naar je bruidskapsel volgend jaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauw dit staat je echt heel erg goed!! mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh zo leuk! Ik heb ook blond haar en wil graag een keer rood maar ben bang dat het niet staat. Dit is de ideale manier om het eens uit te proberen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er prima uit hoor! Ga je voor je trouw volledig blond zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het wel echt heel erg gaaf hoor. Je hebt ook zulk mooi dik haar. Goede keuze.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw staat je super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen