woensdag 8 augustus 2012

Dita von Teese by ArtDeco: Art Couture Lipstick #645

Het was liefde op het eerste gezicht... Een tijdje geleden zag ik op een buitenlandse blog dat Dita von Teese een samenwerking aanging met het fijne budgetmerk ArtDeco. En of ik enthousiast werd! Deze prachtige burlesque danseres vind ik een van de tijdloze schoonheden. Ik heb nooit gedacht dat ik deze producten ook in Nederland zou tegenkomen...Wel dus! Tijdens mijn tripje naar Amsterdam van een aantal weken geleden zag ik deze LE liggen bij de Douglas in Kalvertoren. Er zaten een paar neutrale oogschaduwkleuren in de collectie, maar het ging vooral om de lippen. Als je van felle (en dan vooral rode) lippen houdt, dan moet je deze collectie zien. En ja, dus echt rood... Dita staat natuurlijk bekend om haar intens rode lippen (MAC heeft niet voor niks een speciale Dita kleur, toch?). Rode lippen zijn niet mijn ding, maar roze... gelukkig zat er een rood/roze kleur in. En oh, wat is hij prachtig!Wat belooft deze lipstick? "Intense kleur, velvet-matte finish, makkelijk aan te brengen en langhoudend effect." En ik moet zeggen, elke beloofte wordt waargemaakt! Ik begin met de verpakking... echt wauw! Ziet er luxe en sexy uit. Ik ben fan! Het is ook nog eens best zwaar, dus geen goedkoop plasticje. En het reliƫfje vind ik ook schattig.En dan de kleur... Deze is heel lastig te omschrijven. Hij is echt rood/roze of zelfs bordeaux/paars. Er zit geen blauwe ondertoon in, maar het is nog steeds een koele kleur. Bij direct fel licht lijkt de kleur veel meer roze. Maar hij blijft medium tot donker roze. Prachtig! Van dit soort kleuren gaat mijn hart sneller kloppen. Met felle rode lippen voel ik me net een clown, maar met dit soort kleuren voelt het vrouwelijker en gedurfd. Heerlijk!Deze lipstick brengt super makkelijk aan. Het is heel erg gepigmenteerd en je moet echt oppassen met het uitschieten. Eigenlijk hoort hier een lipliner bij, maar (zoals jullie zien) was ik weer eens te lui. De finish is inderdaad mat, maar nog net niet helemaal (hallo, perfecte velvet). De houdbaarheid is echt heel goed. Zonder veel te eten/drinken blijft het urenlang perfect zitten. Een echte maaltijd overleeft het ook nog wel, maar dan is de kleur niet meer zo intens. Ondanks prima houdbaarheid droogt het mijn lippen niet uit. Je voel aan het begin dat bekend stain-gevoel op je lippen, maar om nou van drogere lippen te spreken - nee. Het gaat ook niet enorm in de lijntjes zitten of oneffenheden accentueren en dat is erg fijn. Love it! Volgens mij lag de prijs rond 10 euro, dus dat is ook te overzien.

20 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur! Staat je echt heel goed. Heerlijk dat ie ook zo lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een woeste kleur, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gave kleur :D daar hou ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, pretty! Je ziet ook gewoon dat de lipstick goed blijft zitten, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur ! Ook de verpakking is erg leuk ! Denk dat dit merk hier in BE ook verkocht wordt, kzal eens op onderzoek moeten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat is echt zo mooie lipstick! <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. My eyes, my eyes, so very pink! ;-) Ik vind 't wel een mooie kleur, en hij lijkt je ook goed te staan. Zelfs zou ik hem waarschijnlijk niet (durven) dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige kleur!

  watch @ www.fashion-entree.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh, dat is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw super mooie lipstick! I love pink

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super mooie kleur! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is prachtig! Wat een mazzel dat je hem hebt kunnen bemachtigen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kleur, zeker gecombineerd met neutrale ogen

  BeantwoordenVerwijderen