maandag 6 augustus 2012

EOTD: Midnight Never Says a Word

Blauw en paars blijft altijd een prachtige combi, waar ik mij helemaal bij prettig voel. Laatst besloot ik weer eens om mijn Glory palette te gebruiken en uiteindelijk werd het een complete Sleek look. Kijk maar mee.Glory palette bevat een paar intense donker-blauwe kleuren. Deze vormden dan ook de basis voor deze look. Om het iets meer paars en interessanter te maken, heb ik mijn lieveling, Omen van Urban Decay, op 1/3 van de bewegende ooglid gebruikt.De paarse kleur in de crease is een van mijn favoriete paarse matte oogschaduws geworden. Ik heb hem nu vaker vooral in de crease gebruikt en ik vind het een heel mooi effect. Dit is Moors Teasure uit Sleek Monaco palette: een hele mooie matte neutrale paarse kleur met een koelere ondertoon. Voor wenkbrauw-highlighter heb ik twee lichtste kleuren uit dezelfde Monaco palette gemengd (waarvan dus 1 beige kleur). De onderste wimperrand besloot ik ook rustig te houden en heb het daarom een donker-blauwe kleur gegeven. De rest van mijn look bleek neutraal, met een beetje rozige blush op de wangen.

15 opmerkingen:

 1. erg mooie look met dat paars in de crease :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe combinatie met dat paarsige en blauwige :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben altijd een beetje angstig om blauw en paars te gebruiken, maar heb bij jou al vaker prachtige looks met deze kleuren voorbij zien komen! Misschien binnenkort toch maar eens een poging wagen ;-) Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, wat een mooie ooglook, moet gelijk aan fairytales denken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kijk, da's dan helemaal goed! :) What's in the name!

   Verwijderen
 5. Erg mooi, het paarse en blauwe samen zijn super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw is zeker een mooie combinatie! Ga ik ook eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Vrij zwaar, maar het staat je goed. En heel leuk gecombineerd met dat paarse shirtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi dat het je opvalt :) vind je het zwaar? voor mijn doen is het nog redelijk :P

   Verwijderen
 8. Wederom een mooie look. Mooie combinatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie dromerige look! Hele mooie kleuren combinatie!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, mooie look! Ik ben gek op paarse en donkere looks ^^
  Leuke blog ook! Ik ga je meteen even volgen op Bloglovin' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen