donderdag 23 augustus 2012

EOTD: Rocket Flower

Dit soort neutrale looks draag ik de laatste tijd steeds vaker. Het is bij mij of dit of een heftige smokey. Het voordeel van dit soort neutrale looks is dat je accent op iets anders kunt leggen. Ik kies dan ook voor opvallendere blush. Ook dit keer was het geen uitzondering...Deze look begon met een kleine teleurstelling. Sinds ik de laatste keer een paar Catrice mono's heb gedepot, ben ik erachter gekomen dat dit toch geen goed idee was. Ze zien er behoorlijk brokkelig uit in mijn Z-palette. En toch besloot ik om ze een beetje liefde te geven en er een look mee te maken. Grijze kleur op de bewegende ooglid, Chameleon in de arcadeboog en daarboven een koraal-kleurtje. Het resultaat viel een beetje tegen en daarom besloot ik mijn MAC palette erbij te pakken.Club heeft aan de crease het effect gegeven, wat ik van Chameleon had verwacht. Langs de onderste wimperrand heb ik Beautiful Iris gebruikt (volgens mij in combinatie met Moon's Reflection). Zo heeft mijn MAC palette mij weer gered. Voor opvallende wangen heb ik mijn bruine Sleek blush gebruikt met een beetje van die prachtige Sisley blush. Ook mijn lippen bleven neutraal, lief roze. En eigenlijk was dit een prima look, vooral voor een gebruinde huid. Niet overdreven, maar nog steeds lekker zomers.

11 opmerkingen:

 1. super mooie look :D dat paarse staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ooglook! Het paarse maakt de look af

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit volgens mij al 100 keer gezegd. Maar jouw wimpers blijven gewoon prachtig, mooi lang en gekruld.
  Ik vind deze look heel erg leuk. De paarse tint geeft een zachte draai aan de look. Mooie eyeliner.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die paarse kleur onder je ogen maakt het helemaal af :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look, de paarse kleur licht het geheel volledig op !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ogen vallen het meest op, maar ik vind vooral je blush heel geslaagd. Heel goeie combinatie van Sleek & Sisley!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! Prachtig met dat paars onder je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik val ook meteen op de paarse kleur onder je ogen, ga ik morgen ook doen nu ik het Pinkfairy licht gezien heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat paarse maakt de look echt af! Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen