zaterdag 18 augustus 2012

EOTD: Seductive Nightfall

Normaal doe ik nooit looks, geïnspireerd op iets of op iemand. Ik zie dagelijks veel inspiratie-looks voorbij komen, maar ik heb niet vaak "oh ja, zoiets ga ik ook gelijk eens proberen". Misschien wel a kind off, maar niet helemaal. Tot nu toe dan. Linda van Beautytreat heeft laatst een aantal looks gemaakt met Sleek Sunset palette. Een van die look viel bij mij zo in de smaak (of eigenlijk: het was 100% mijn smaak), dat ik besloot om die de volgende dag te proberen. En dit is hoe het geworden is.Bij Linda was dit haar easy smokey look. En easy was het zeker. Linda had zelfs de namen voor de kleuren bedacht om zo uit te leggen welke kleuren zij steeds gebruikt heeft. Maar voor deze look was het heel simpel. Zwarte oogschaduw als basis over de hele bewegende ooglid. De kleur die eronder zit (shimmery paars/grijs) kwam er overheen, uitgeblend naar boven.Deze kleurencombinatie was perfect! Ik had het niet verwacht. Die paars/grijze (bruine?) kleur is op zichzelf al heel mooi, maar op een zwarte basis komt hij echt tot zijn recht. Super bijzonder! Dit ga ik ook eens met andere shimmery oogschaduws uitproberen. De meeste tijd was ik kwijt aan het blenden. Ik wilde het namelijk echt heel smokey maken. Daarom heb ik iets boven mijn crease niet alleen die shimmery kleur maar ook zwart toegevoegd. Boven mijn crease en langs de onderste wimperrand heb ik ook een beetje rood/oranje gebruikt (tja, ik moest er mijn touch aan geven ;)).Het eindresultaat was best lastig om goed op de foto te krijgen (vooral als je er weinig tijd voor hebt, omdat je bijna te laat voor je werk bent). Daarom hierbij nog een paar foto's met flits. Als highlighter heb ik Naked pigment van MAC gebruikt, vandaar ook een beetje extra shimmer. Op mijn wangen droeg ik mijn mooie Sisley blush. Een simpele, maar toch wel stoere look. Dank je wel, Linda, voor inspiratie.

12 opmerkingen:

 1. Heel mooie look zeg! Nu ga ik hem ook weer namaken haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Ik ben ook fan van Sleek. Het Sunset palet is ook één van mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem best mooi...maar zo braaf voor jouw doen... niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hehe dat wilde ik met dat rood juist doorbreken :P maar het is inderdaad weer eens wat anders :)

   Verwijderen
 4. Ik vind het wel erg mooi zeg! Beetje naturel maar smokey tegelijk, ofzo. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi, simple yet elegant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awh weer een hele mooie look meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had ook niet gedacht dat die kleurencombinatie zo mooi uit zou pakken, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. :D :D SUPERLEUK! Hij staat je ook echt tof. Ik had wel verwacht dat het iets voor jou zou zijn hehehe

  BeantwoordenVerwijderen