dinsdag 28 augustus 2012

Essie Fear & Desire

Fear & Desire is mijn nieuwste Essie kleur nagellak, die lijkt voor deze zomer te zijn gemaakt. Hij wordt omschreven als bright, orange crush en dat is precies hoe hij is. Onder het motto "Nederlanders vieren Koninginnedag en kunnen vast een oranje kleur gebruiken" heb ik dit lakje van Peggy gekregen. En ook al is het nog lang geen april (nee, ik wil eerst Kerstdagen), kan oranje kleurtje voor extra zon in huis zorgen.Eerlijk is eerlijk, van oranje op je nagels moet je houden. En ik ben er absoluut niet tegen! Laatst liet ik nog een oranje/gele kleur zien, die ik zelfs mooier vond dan rood. Maar dit is weer een heel ander soort oranje. Het is simpel, zonder shimmer of andere special effects. Het neigt ook helemaal niet naar koraal of rood, ook al lijkt het misschien een beetje op de foto's. Het is gewoon... oranje! Deze kleur doet mij behoorlijk denken aan Koninginnedag, ik kan er niks aan doen! Ik vond het zelfs een beetje raar om dit kleurtje nu op mijn nagels te dragen. Het zal ongetwijfeld aan mij (en mijn associaties die ik niet kan los laten) liggen. Ik heb meer van dit soort orange-in-your-face kleuren en, gek genoeg, draag ik ze ook al niet zo vaak. Ik denk dat deze kleur wel heel leuk zal staan op mijn tenen. Dat vind ik dan weer minder erg. Maar als je van oranje in alle tinten houdt, dan is dit zeker een mooie kleur om te hebben.Wat kwaliteit betreft - typisch Essie. Ik vind Essie nagelakjes altijd een beetje aan de dikke kant. Zelf heb ik ze liever wat meer waterig, maar oké. Je went er best snel aan en het aanbrengen gaat best soepel. De droogtijd is oké en de houdbaarheid is prima. Essie is een merk dat voorheen moeilijk te vinden was. Maar sindskort wordt dit merk in Nederland ook bij de Etos vestigingen verkocht voor nog geen 10 euro.

9 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige lak! Heerlijk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze oranje kleur wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag 'm al op Peggy's blog, mooi mooi mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker fel kleurtje, leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf ben ik nooit van de oranje kleurtjes, maar deze is wel erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Essie lakjes vind ik zo fijn, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi knal kleurtje! Stiekem hou ik er van! Je nagels zijn ook héél mooi lang, super! Een leuke blog heb je! :")

  BeantwoordenVerwijderen