maandag 27 augustus 2012

J Beverly Hills Platinum Reconditioner (lekkere geur alert)

Als jullie mijn artikel over lang (laten groeien van je) haar hebben gelezen, dan komt dit product van het merk J Beverly Hills jullie vast wel bekend voor. Deze was namelijk een paar keer aangeraden door John Beerens met als gevolg dat ik hem natuurlijk ook moest hebben. Mijn vermoeide haartjes kunnen extra verwennerij altijd gebruiken!Terwijl de producten van J Beverly Hills normaal licht grijs met zwarte letters zijn, oogt deze verpakking anders, zwart staat altijd net iets chiquer. Platinum lijn is, denk ik, de meest voedende lijn van J Beverly Hills. Ik heb het haarmasker uit deze lijn, of de nourish reconditioner om precies te zijn. Dit is wat er over dit maskertje gezegd wordt:

"Deze dagelijkse conditioner makt het haar weer zacht en het haar word van binneuit versterkt. Het haar word glad, handelbaar en krijgt zijn veerkracht weer terug. Ingrediënten: mandarijn en lindebloesem in combinatie met 25 essentiële oliën."

Ik gebruik dit masker nu minstens een maand en ik moet zeggen - de belooftes zijn waargemaakt. Ik begin bij het begin. Toen ik het masker uit het doosjes haalde vond ik dat het er best wel klein uitzag. "Deze is na 4 wasbeurten op met mijn lang haar." - dacht ik toen. En dat is natuurlijk wel zonde, gezien de prijs: € 49,95. Maar niets is minder waar! Het masker bleek super romig te zijn, waardoor je echt heel weinig nodig hebt voor het aanbrengen. Zelfs met mijn lang, dik haar! Ik doe er standaard veel te veel in (kwestie van gewoonte), maar eigenlijk zou een klein bolletje (grootte van 2 druiven?) al voldoende moeten zijn voor in de punten.Zo'n sterk masker zou ik vooral niet te veel bij de haaraanzet aanbrengen, vooral als je haar van zichzelf al heel slap is. Vooral de punten hebben al deze voedende ingrediënten nodig, dus breng het vooral daar aan. Je voelt gelijk al bij het uitspoelen wat dit masker met je haar doet. Het wordt er namelijk heel zacht van! Ook na het drogen blijkt mijn haar een behoorlijke aai-gehaalte te hebben. Het is veel minder pluizig, maar het heeft nog wel extra middeltjes nodig om helemaal pluis-vrij te blijven. Ik merk dat dit geen simpele siliconen masker is, het voedt mijn haar namelijk echt. Mijn punten zien er beter uit en ook worden ze minder droog als je het masker iets langer gebruikt. Maar het belangrijkste... ik bedoel, de bonus, is toch wel de geur... OMG, thank you mister J Beverly Hills! Het ruikt naar bananen!! Het is zooooo ontzettend lekker! Ik weet niet of dit alleen mijn associaties zijn, maar het is wel het eerst wat ik denk als ik dit masker ruik. Na het wassen blijft de geur heerlijk in mijn haar hangen. Goddelijk!! Tja, ik ben dus echt wel blij dat ik nog steeds van dit maskertje kan genieten. En mijn haar is ook zeker tevreden.

Platinum Nourish Reconditioner is te koop in de webshop van John Beerens.

8 opmerkingen:

 1. Ohh lijkt me heel fijn! Mijn haar valt de laatste tijd onwijs uit echt jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, klinkt lekker en ziet er goed romig uit. Inderdaad niets voor mijn haaraanzet (veel te fijn haar) maar misschien wel voor de punten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een haat-liefde verhouding met m'n haar. Aan de ene kant heb ik heel makkelijk haar (valt altijd stijl en is nooit ontembaar, zonder dat ik er iets voor doe), maar wat ik minder leuk vind is dat ik heel fijn haar heb (WTB volume pls!) en dat het zo lfutloos is. Ik denk niet dat dit masker meteen iets voor mij is, maar het ziet er wel heel fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf veel en fijn haar en vind de addbody shampoo en conditioner super!! Nog nooit zo'n goede ervaring gehad en raad het je zeker aan.

   Verwijderen
 4. Inderdaad een goede tip om het in de punten aan te brengen. Het lijkt mij echt ene fijn product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is wel erg prijzig maar als het zn beloftes waarmaakt wel de moeite dan zo. Klinkt enorm fijn en als iets wat mijn haar wel kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt me heel erg nieuwsgierig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen